- הודעות 60
- תודות התקבלו: 88
ברוכים הבאים לפורום בענייני הצאט
פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו
פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו
זהירות מתחזה!!!
לפני 10 שנים 10 חודשים - לפני 10 שנים 10 חודשים #534
על ידיי שיראל
זהירות מתחזה!!! נכתב על ידיי שיראל
בס"ד
בשבועיים האחרונים הגיעה לידנו שמועה שמגיע לפה מתחזה לניקים "מעודן חלקית" "גמור טוטאלית" "רזי" (ייתכן שמתחזה לעוד כינויים ידועים בצאט)
מסתבר, שאותו מתחזה ישב בצאט תקופה מסויימת...קלט קשרים מסוימים, קלט סגנון דיבור, קלט מסרים אישיים וכך החל לפעול בכינויים של אחרים.
בכינויים המתחזים, הצליח אותו מתחזה לצלם נשים מסויימות שפתחו לו מצלמה ושהיו בסיטואציות מיניות.
מחשש שיעלו עליו פה בטרנד.. הוא החל לפרסם בצאט אחר שיש לו סרטונים של נשים בטרנד. ואפילו הראה אותם למספר אנשים.
הנהלת טרנד החלה לעקוב אחר הכינויים המתחזים שאינם רשומים, העיפה את אותם מתחזים ורשמה לפניה את פרטיו .
מסתבר.. שזה אותו אחד שהתחזה לכולם!!!
לפני כיומיים, אותו מתחזה הגיע לצאט טרנד בכינוי "אריק".. קילל את אחד המצוטטים והוציא דיבה על אחת המצוטטות.
אותו מתחזה הועף מהצאט..נרשמה השעה והתאריך והעניין הועבר להנהלת הצאט לבדיקת פרטיו. (פרטיו נרשמו למעקב)
אתמול. הגיע לפה "מעורבב" (מצוטט ידוע פה בטרנד ובצאטים אחרים וידוע בעברו העשיר בנוכלות ברשת) שהחל לקלל ולריב עם המצוטטים.
נבדקו פרטיו וההנהלה עלתה עליו שהוא היה אותו מתחזה לכינויים לעיל וגם לאותו "אריק" שקילל והוציא דיבה.
נשים יקרות.. הצעה לי אליכן. כשפונה אלכן מצוטט שאתן מכירות. אנא בידקו
1. אם הוא כינוי רשום.
2. לפני שאתן פותחות מצלמה , ביקשו שקודם יעלה הוא עצמו למצלמה בכדי שתוודאו שזה אותו מצוטט שאתן מכירות.
3. אם והיה שאותו כינוי אינו רשום ואינו מסכים לעלות אתכן למצלמה, אנא פנו
אל ההנהלה מיידית!!!
נ.ב - בהזדמנות זו אבקש את סליחתו של "פאזל" שנחשד באותן התחזויות
לעיל. (למרות שאתה לא ממש חף בשינוי כינויים)
תודה ובהאהבה -שיראל
בשבועיים האחרונים הגיעה לידנו שמועה שמגיע לפה מתחזה לניקים "מעודן חלקית" "גמור טוטאלית" "רזי" (ייתכן שמתחזה לעוד כינויים ידועים בצאט)
מסתבר, שאותו מתחזה ישב בצאט תקופה מסויימת...קלט קשרים מסוימים, קלט סגנון דיבור, קלט מסרים אישיים וכך החל לפעול בכינויים של אחרים.
בכינויים המתחזים, הצליח אותו מתחזה לצלם נשים מסויימות שפתחו לו מצלמה ושהיו בסיטואציות מיניות.
מחשש שיעלו עליו פה בטרנד.. הוא החל לפרסם בצאט אחר שיש לו סרטונים של נשים בטרנד. ואפילו הראה אותם למספר אנשים.
הנהלת טרנד החלה לעקוב אחר הכינויים המתחזים שאינם רשומים, העיפה את אותם מתחזים ורשמה לפניה את פרטיו .
מסתבר.. שזה אותו אחד שהתחזה לכולם!!!
לפני כיומיים, אותו מתחזה הגיע לצאט טרנד בכינוי "אריק".. קילל את אחד המצוטטים והוציא דיבה על אחת המצוטטות.
אותו מתחזה הועף מהצאט..נרשמה השעה והתאריך והעניין הועבר להנהלת הצאט לבדיקת פרטיו. (פרטיו נרשמו למעקב)
אתמול. הגיע לפה "מעורבב" (מצוטט ידוע פה בטרנד ובצאטים אחרים וידוע בעברו העשיר בנוכלות ברשת) שהחל לקלל ולריב עם המצוטטים.
נבדקו פרטיו וההנהלה עלתה עליו שהוא היה אותו מתחזה לכינויים לעיל וגם לאותו "אריק" שקילל והוציא דיבה.
נשים יקרות.. הצעה לי אליכן. כשפונה אלכן מצוטט שאתן מכירות. אנא בידקו
1. אם הוא כינוי רשום.
2. לפני שאתן פותחות מצלמה , ביקשו שקודם יעלה הוא עצמו למצלמה בכדי שתוודאו שזה אותו מצוטט שאתן מכירות.
3. אם והיה שאותו כינוי אינו רשום ואינו מסכים לעלות אתכן למצלמה, אנא פנו
אל ההנהלה מיידית!!!
נ.ב - בהזדמנות זו אבקש את סליחתו של "פאזל" שנחשד באותן התחזויות
לעיל. (למרות שאתה לא ממש חף בשינוי כינויים)
תודה ובהאהבה -שיראל
עריכה אחרונה:לפני 10 שנים 10 חודשים עי שיראל.
נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות
לפני 10 שנים 10 חודשים #535
על ידיי סי מנהלת
תשובה של: סי מנהלת בנושא: זהירות מתחזה!!!
שיראל כתבת יפה על כל מה שהיה עם המתחזה ..שבנוסף הוא התחזה גם לעונג וגם לגבר על סוסיתא ועוד...וכן גם אני ממליצה להזהר ולבדוק עם מי מדברים .טוב שנתפס!!!......יש לנו צאט אחד הטובים ברשת..שאפשר להנות ממנו ולא לנצל לרעה..גלשה נעימה טרנדים...
על פוסט זה מודים לך: שיראל
לפני 10 שנים 10 חודשים #536
על ידיי shorty
תשובה של: shorty בנושא: זהירות מתחזה!!!
אני לא חושבת שזה מעורבב...יש לכם טעות...
לי יש הרגשה שזה ערס בפוזה,כי לי קרה איתו קטע בערב יום העצמאות,שהוא נכנס בניק של יגואר.
ושביקשתי לשוחח איתו בפון כדי לאמת את זה.הסתבר שזה הערס בפוזה,ולי אישית הוא אמר
שהוא מתחזה להרבה יוזרים וותיקים,ולא להסגיר אותו.
מעורבב,יכול להיות שגם הוא זה הערס בפוזה מצד שני
עכשיו שנפל לי האסימון שאמר לי בדיוק אותו משפט
לי יש הרגשה שזה ערס בפוזה,כי לי קרה איתו קטע בערב יום העצמאות,שהוא נכנס בניק של יגואר.
ושביקשתי לשוחח איתו בפון כדי לאמת את זה.הסתבר שזה הערס בפוזה,ולי אישית הוא אמר
שהוא מתחזה להרבה יוזרים וותיקים,ולא להסגיר אותו.
מעורבב,יכול להיות שגם הוא זה הערס בפוזה מצד שני

עכשיו שנפל לי האסימון שאמר לי בדיוק אותו משפט
לפני 10 שנים 10 חודשים #538
על ידיי The Shine
תשובה של: The Shine בנושא: זהירות מתחזה!!!
סי תיקון טעות
לא אחד הצאטים הטובים.
הההההצאט הכי טוב!!!!
לגבי מעורבב. זה גם אחד שעוזר לכינוי מסויים בצאט להפיץ עליי שקרים.
כינוייה ופרטייה שמורים במערכת עדין יש לי כבוד לאנשים אבל זה יטופל פלילית כבר. אלא אם כן יחסמו אותה לצמיתות
והעיקר שורטי חשדה בי חחחחחחחחחח
לא אחד הצאטים הטובים.
הההההצאט הכי טוב!!!!
לגבי מעורבב. זה גם אחד שעוזר לכינוי מסויים בצאט להפיץ עליי שקרים.
כינוייה ופרטייה שמורים במערכת עדין יש לי כבוד לאנשים אבל זה יטופל פלילית כבר. אלא אם כן יחסמו אותה לצמיתות
והעיקר שורטי חשדה בי חחחחחחחחחח
על פוסט זה מודים לך: שיראל
עורכים ראשיים: קוקאי5