- הודעות 119
- תודות התקבלו: 117
ברוכים הבאים לפורום בענייני הצאט
פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו
פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו
האם אנו באמת שמים לב שאחרי כל מחשב יש אדם עם רגשות
- a Guest
-
יוצר הפוסט
לפני 10 שנים 5 חודשים #578
על ידיי a Guest
האם אנו באמת שמים לב שאחרי כל מחשב יש אדם עם רגשות נכתב על ידיי a Guest
שלום לכולם !! אנו צריכים להתבונן בדיבורינו ובמעשינו שלפעמים יכולים לגרום לאדם ,עצבות, דיכאון, ולחץ , ותיסכול, ופגיעה בשמו הטוב ,על לא עוול בכפו, אנשים נכנסים לצ'ט כדי להעביר זמן בכייף , ואולי אם בכלל להכיר אנשים חדשים או אהבה לצורך העניין , אך לפעמים דיבורים ומצבים לא ראויים שלא לדבר על השמצות והמצאות וכזבים שלא היו ולא נבראו , יכולים לגרום לאדם תיסכול מבוכה עצבות וכל מיני הרגשות לא נעימות , בואו נאסוף את עצמנו ונחשוב לרגע קט , איך אני הייתי מגיב בסיטואציה כמו שגרמתי לאחר, צריכים אנו לשים לב , לדיבורינו וכתיבתנו ולפרסמנו , לבל נפגע חלילה באדם אחר אפי' שלא בכוונה,
נזכור תמיד שאחרי כל מחשב ישנו בן אדם עם רגשות , וכמו שלא נעים לנו אם פוגעים בנו , בטוחני שלא נעים כאשר אנו פוגעים באחר , מקווה שאולי הועלתי במשהו בכתיבת פוסט זה
ומאחל לכולנו צ'יטוט נעים ובהצלחה לכל אחד ברצונו ובמאווייו יום נפלא לכם
אוהב פה את כולכם אהבת חינם ואהבת אמת והכלל החשוב אהבה גוררת אהבה .
שלכם תמיד שלומי
נזכור תמיד שאחרי כל מחשב ישנו בן אדם עם רגשות , וכמו שלא נעים לנו אם פוגעים בנו , בטוחני שלא נעים כאשר אנו פוגעים באחר , מקווה שאולי הועלתי במשהו בכתיבת פוסט זה
ומאחל לכולנו צ'יטוט נעים ובהצלחה לכל אחד ברצונו ובמאווייו יום נפלא לכם
אוהב פה את כולכם אהבת חינם ואהבת אמת והכלל החשוב אהבה גוררת אהבה .
שלכם תמיד שלומי
נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות
- a Guest
-
יוצר הפוסט
לפני 10 שנים 5 חודשים - לפני 10 שנים 5 חודשים #582
על ידיי a Guest
תשובה של: a Guest בנושא: האם אנו באמת שמים לב שאחרי כל מחשב יש אדם עם רגשות
המנהלים פה בטרנד צריכים לתת דוגמא אישית לכך ולא לקלל גולשים כדוגמת LILO שמקללת ומנבלת את פיה וכאשר אומרים לה שהיא עפה על עצמה היא פשוט משתיקה את הגולש , יש תקנות של טרנד אני חושב שצריך להסיר אותה מההנהלה לגמרי ועוד סגן אדמין נתנו לחתול לשמור על החלב??????????????????????????????????????????????????????????????????????
עריכה אחרונה:לפני 10 שנים 5 חודשים עי a Guest.
- a Guest
-
יוצר הפוסט
לפני 10 שנים 4 חודשים - לפני 10 שנים 4 חודשים #608
על ידיי a Guest
תשובה של: a Guest בנושא: האם אנו באמת שמים לב שאחרי כל מחשב יש אדם עם רגשות
לא מגייס אף אחד ,יש אנשים שמכירים אותי אישית ביום יום , תטפלי במנהלת שלך שהיא צריכה להיות דוגמה אישית לכולנו , ואל תכתבי לי קלישאות , האמת והעובדות עולות על כל קלישאה .
יום מקסים לך ביטר
יום מקסים לך ביטר
עריכה אחרונה:לפני 10 שנים 4 חודשים עי a Guest.
לפני 10 שנים 4 חודשים #609
על ידיי ביטר
תשובה של: ביטר בנושא: האם אנו באמת שמים לב שאחרי כל מחשב יש אדם עם רגשות
"התחזות היא הצגה עצמית בצורה כוזבת, עם או בלי כוונה פלילית, המשמשת למתחזה (האדם המבצע התחזות) כדי להישאר אנונימי, להשיג מטרות שקשות יותר או בלתי ניתנות להשגה בהצגה עצמית אמיתית או לשם מהתלה. כאשר המתחזה מבצע הונאה בניגוד לחוק, התחזותו היא בגדר עבירה פלילית. לעתים ההתחזות היא תוך שמירת זהותו האמיתית של המתחזה, אך תוך ייחוס תכונות כוזבות, ולעתים ההתחזות היא בזהות בדויה, כלומר המתחזה מציג עצמו כאחר, תוך החלפת שמו"
עכשיו מאחר ואני בטוחה ש"כעורך דין" מהשורה אתה תמצא את חוק העונשין כלשונו אין לי ספק שתדע גם ליישם אותו.
אני לא מבינה למה במקום להתעסק בשטויות אתה לא מיישם מה שהמלצתי לך .
לך לפשפש!!
שבוע נפלא ממחלקת חוק וסדר.
עכשיו מאחר ואני בטוחה ש"כעורך דין" מהשורה אתה תמצא את חוק העונשין כלשונו אין לי ספק שתדע גם ליישם אותו.
אני לא מבינה למה במקום להתעסק בשטויות אתה לא מיישם מה שהמלצתי לך .
לך לפשפש!!
שבוע נפלא ממחלקת חוק וסדר.
לפני 10 שנים 4 חודשים #610
על ידיי lilo
תשובה של: lilo בנושא: האם אנו באמת שמים לב שאחרי כל מחשב יש אדם עם רגשות
וואלה אחרי תגובה כזאת אני הייתי נשארת ללא מילים !
אני בספק אם שלומי ישכיל לעשות אותו הדבר.
שאפו ביטר .. שח מט !
אני בספק אם שלומי ישכיל לעשות אותו הדבר.
שאפו ביטר .. שח מט !
על פוסט זה מודים לך: ביטר
עורכים ראשיים: קוקאי5