ברוכים הבאים לפורום בענייני הצאט

פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו

מחיקה

עוד..
לפני 10 שנים 4 חודשים - לפני 9 שנים 3 חודשים #587 על ידיי פאזל
מחיקה נכתב על ידיי פאזל
;)
ביטר תהיי חסרה :)
עריכה אחרונה:לפני 9 שנים 3 חודשים עי פאזל.

נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות

עוד..
לפני 10 שנים 4 חודשים #588 על ידיי shorty
תשובה של: shorty בנושא: גולשים איכותים
אדון פאזל חולה נפש,אז ככה...להזכירך.שאם יש פה גולש חרא!...
זה אתה...אל תשכח מה עשית בעבר
ואם עוד פעם תזכיר את הניק שלי,אתה תסבול ממני,ואתה היחידי החולה נפש פה,הייתי
מציעה לך ללכת לטיפול דחוף

עוד..
לפני 10 שנים 4 חודשים - לפני 9 שנים 3 חודשים #593 על ידיי פאזל
תשובה של: פאזל בנושא: מחיקה
:cheer:
עריכה אחרונה:לפני 9 שנים 3 חודשים עי פאזל.

עוד..
לפני 10 שנים 4 חודשים - לפני 10 שנים 4 חודשים #594 על ידיי בומרנג
תשובה של: בומרנג בנושא: גולשים איכותים
וואלה אתה לא כלב רחוב. אתה אחושרמוטע חתולת אשפתות. עם חצאית ונצנצים וזה.. תכל'ס אתה בוכה מהתחת. למרות שמוסכניק הכי מתאים לך.. מהברקסים שאתה אוכל. אתה מבין את האירוניה שבדבר? אתה קובל על שפותחים על אנשים ואז אתה בא לפתוח על מישהי שלא סופרת אותך ואז יוצא שפתחת בנושא של לא לפתוח. וואלק פרויד היה חוגג עליך. את המונחים היפים שלך אתה יכול לשמור לעצמך.. כי אחרי הכל מעבר למסך כולם "גנגסטרי מקלדת".
יצאת פארש מכל הבחינות. הוצאת דבר מהקשרו.
האדם שאתה מדבר עליו לא נכה בכלל. וזו מבדיקה ישירה מולו.
כאילו מה ניסית? להאדיר את האגו הפגוע שלך על חשבון בורות של אחרים? להאדיר את הנפש הפצועה שלך שמנופצת לרסיסים כדי לשאת חן בעיני מי?
תנחת תנחת גם בתור טייארה מנייר אתה בדיחה.
תהיה פה 24\7 או חמש דקות בחודש זה לא מעניין אף אחד. תתעסק בטיטולים שלך.. הם מלאים חרא. סתם אני מניח לך את זה פה.
עריכה אחרונה:לפני 10 שנים 4 חודשים עי בומרנג.
על פוסט זה מודים לך: shorty

עוד..
לפני 10 שנים 4 חודשים #595 על ידיי shorty
תשובה של: shorty בנושא: גולשים איכותים
אתה לא בצאט 7\24...?טו נו...כי אתה בניקים סמויים:).להזכירך אדון פאזל אני עובדת,לא כמוך חיה מביטוח לאומי על קיצבה י'נכה
אתה לא מתעלל בנכים?להזכיר לך?תקשיב אם אתחיל לפתוח פה דברים,אתה תתבייש להכנס לפה.
מנייאק חסר רגשות?בוא נעשה לך חידוד...מי נכנס אליי כל שני וחמישי בניק אחר,שורטי את מכירה אותי ,אני מאוהב בך...במי אתה לא מאוהב? ואם כבר מאוהב,איך אפשר להתאהב דרך מסך ל'הבל
אתה מנייאק?כע!לגמרי,כי אתה סיפרת לכולם בכללי שעצמון נכה,עצמון לא נכה..אתה בנית לעצמך סיפור אחושרמוטה
ואתה בנאדם חולה,ואנשים חולים כמוך,רק באישפוז באברבאנל...והפעם אני רצינית
אם עוד הפעם תהיה תגובה חריפה מצידך פאזל,לא תרצה שאספר את האמת פה,שכל הפורום,והצט יהיה נוכח למה שעשית
עד כאן.
בתקווה שתתאפס על עצמך,י'פנים של אסלע

עוד..
לפני 10 שנים 4 חודשים - לפני 10 שנים 4 חודשים #599 על ידיי בומרנג
תשובה של: בומרנג בנושא: גולשים איכותים
פאזל.. בקצרה.. אתה יודע שלמילים יש משמעות ומשקל. זה לא תלוי באמונה שלך או לא כך עובד היקום.
קח את הזמן.. תעשה חשבון נפש.. תאסוף את כל הרסיסים והתשלים לעצמך את הפאל. אין פה עניין של לצחוק על זה או אחר במובנים שלך. הבנתי בדיוק למי ולמה הפוסט מיועד. אז אם תרצה רמז להבין "אין צורך בלעורר אמפתיה לאו ניסיון לרחמים עצמיים".
תאסוף את עצמך. הכל טוב. עדיין לא מאוחר לרדת מהעץ אתה עוד לא "ג'ק והאפונה". ותפסיק לעבוד את הכוכבים. זו עבודה זרה אחשלו.
סתם מניח לך את זה ומקווה שלא תגרור את זה יותר "למטה". נכות זו לא מילה גסה. אבל מוגבלות מנטלית זה דבר אחר לחלוטין. הרחקת לכת ביחס לוירטואל חוצה מסכים. שבוע טוב שיהיה פה!
עריכה אחרונה:לפני 10 שנים 4 חודשים עי בומרנג.
על פוסט זה מודים לך: shorty

עורכים ראשיים: קוקאי5