- הודעות 7
- תודות התקבלו: 4
ברוכים הבאים לפורום בענייני הצאט
פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו
פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו
בחירות 2015
לפני 10 שנים 4 חודשים - לפני 10 שנים 4 חודשים #613
על ידיי טרזןן
בחירות 2015 נכתב על ידיי טרזןן
אני פונה לכל אזרחי ישראל השפויים ובעיקר לחבריי מהימין !! אל תתנו לשמאל אפשרות אומנם אני לא בעד ביבי כראש ממשלה כי אני מעדיף אדם יותר ימני ממנו יותר החלטי ממנו ויותר אמיץ שלא פוחד לעשות מהלך אמיץ ולשנות חוקי משחק !! השמאל מתפרע כי הוא מבין שאין לו הרבה סיכוי אבל אתם חבריי תבחרו רק בביבי כדי שהימין יעלה שוב וישתיק לתמיד את השמאל הם טוענים שהבחירות הקרובות הם שיקבעו אם ביבי יהיה ראש ממשלה או שלא. ואנחנו נראה להם שכל טענותיהם לשוא ! כי אם ביבי שוב יעלה זה יוכיח שהם פלצנים שמאמצים את כל התקשורת והמדיה נגד ביבי אישית ! ואנחנו נוכיח להם שגם התקשורת לא תעזור להם הפעם וביבי שוב יעלה עם בנט ועם פייגלין ועם כל הגברדיה האיכותית של הימין כולל הימין הקיצוני שצודק בדעותיו ונלחם על המדינה בכל נשפו ומאודו כי אין לנו מדינה אחרת וישראל היא מדינת היהודים ! ובנוסף לזאת עיתון ישראל היום לא יסגר כי גם לימין יש זכות לעיתון משלו כמו שלשמאל יש עיתונים משלה כמו הארץ וידיעות אחרונות ! וכתבים מקיר לקיר שתומכים בשמאל לעומת כתבים מעטים שיש לימין ! ושחוק הלאום יעבור בקריאה שניה ושלישית בע"ה וישראל תהיה רשומה בחוק כמדינת היהודים ובע"ה הרכב בית משפט העליון שהשמאל שולט שם באחוז גדול ישתנה ולא יחקוק נגד חוקי הממשלה !! תנו את קולכם לביבי ולנבחרת הימין !! תהיו ברוכים אמן
עריכה אחרונה:לפני 10 שנים 4 חודשים עי lilo.
נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות
לפני 10 שנים 4 חודשים #615
על ידיי ביטר
תשובה של: ביטר בנושא: בחירות 2015
טרזן יקירי, באמת רציתי לקרוא את הפוסט אבל על ההתחלה קלטתי את הסתירה שם אז הפסקתי.
אזרחי ישראל השפויים וחברי הימין לא יכול לבוא ביחד .
יום נפלא לנו (אייקון של רקדנית טוויסט>
אזרחי ישראל השפויים וחברי הימין לא יכול לבוא ביחד .
יום נפלא לנו (אייקון של רקדנית טוויסט>
לפני 10 שנים 4 חודשים #616
על ידיי טרזןן
תשובה של: טרזןן בנושא: בחירות 2015
ביטר יקירתי בכוונה רשמתי הימין השפוי כי הוא באמת שפוי שלא מוכר את המדינה ומתרפס לאוייב מר ואכזר אחרי 2000 שנות גלות הקמנו מדינה יהודית לא כדי לתת אותה מתנה לפלשתינים שלא קשורים בשום מצב למדינת ישראל והשמאל הלא שפוי ותן להם כוח ומאמין לבולשיט שלהם שאנחנו עם כובש ... המדינה שלנו בחסד עליון ואנחנו מעולם לא כבשנו אותה ולא אותם ויש הוכחות לכל דבר מעולם לה הייתה מדינה בשם פלשתין. ואין שפה כזו או לאום שנקרא פלשתינית. ולא היה עם כזה מעולם כולם שם פליטים ממדינות ערב מצריים וירדן ... ככה שאין שום סיבה שניתן להם מתנה מדינה שלימה והם אלה שלא מוכנים לקבל תנאים לשלום כלשהו. ומי שרוצה לכבוש אותנו אנחנו נעלים אותו לפני שיחשוב. ולנו יש כוח אבל השמאל מטפח את האוייב במקום לבסס פה מדינה יהודית חזקה ומאוחדת.
לפני 10 שנים 4 חודשים #617
על ידיי ביטר
תשובה של: ביטר בנושא: בחירות 2015
"השמאל מטפח את האוייב במקום לבסס פה מדינה יהודית חזקה ומאוחדת" סוף ציטוט
והימין הוא זה שבנתיים מחזיר שטחים מהמדינה היהודית החזקה והמאוחדת שה. 200 שנה וכל שאר הירקות ...
מפה כל מילה מיותרת.
אני באמת לא אכנס לויכוח "למי יש יותר גדול"
אתם חזקים , אתם חכמים וכל מה שתרצה.
שבוע טוב ובשורות טובות.
<אייקון של מיואשת אופטימית>
והימין הוא זה שבנתיים מחזיר שטחים מהמדינה היהודית החזקה והמאוחדת שה. 200 שנה וכל שאר הירקות ...
מפה כל מילה מיותרת.
אני באמת לא אכנס לויכוח "למי יש יותר גדול"
אתם חזקים , אתם חכמים וכל מה שתרצה.
שבוע טוב ובשורות טובות.
<אייקון של מיואשת אופטימית>
עורכים ראשיים: קוקאי5