ברוכים הבאים לפורום בענייני הצאט

פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו

ראיה קצרת טווח ואיך זה קשור לערבים בים

עוד..
לפני 4 שנים 8 חודשים #1648 על ידיי נ י ק ל ס
אני  רוצה לפתוח  בהתנצלות  (למען האמת כמה התנצלויות )
התנצלות  ראשונה  היא על עצם קיומו  של פוסט זה  , אני הבטחתי  לעצמי  לחדול מכתיבת פוסטים  ולחסוך מכם  את העוגמת נפש שבחפירות  שלי  . והנה  אחרי שראיתי כתבה בחדשות  הייתי חייב  לבוא ולכתוב  פוסט בנושא  אז סליחה  

התנצלות  שניה  היא על אורכו   החפירות שבו  והעדר  מבנה  לשוני  ודיקדוקי    נכון  סליחה  שוב

התנצלות  שלישית  היא  שפוסט זה (  שיתחיל ברגע שאני אסיים להתנצל  ) לא יהיה על הקורונה ,לא יהיה על המשבר  הכלכלי, אפילו לא  יהיה על ביבי .אבל עדיין  עלול  להתפרש  כאוהב  ערבים  /  כשמאלני   / ופוסט שיוצא  נגד  מערכת הביטחון  הקדושה שלנו   אבל אני מבטיח  לכם  שהוא לא  אני לא אוהב  ערבים  לא שמאלני  והביקורת  היא לא נגד מערכת הביטחון  אז אם  תבואו  בראש פתוח  תוכלו להבין  על מה אני  מלין  . אם בכל זאת  תצאו  בהרגשה  שפוסט זה שמאלני  וכו וכו  אני מתנצל  ( אני מתנצל על החוסר יכולת שלכם לחשוב קצת לעומקם של דברים אבל האשמה לא בי היא בכם  ) 

ועכשיו  אחרי הפתיח  החופר  הזה על מה אני מלין  ?  
אז ככה  בזמן  שאני מנשנש לי וופל לימון  ( סתמו  )  ורואה לי  חדשות  מופיעה כתבה  על המסך  על ערבים מהשטחים  שמנצלים  את הפרצות  בגדר  בשביל  לשעוט לעברו של הים  ( כי מסתבר שגם לערבים חם  באוגוסט  ).  או איך שהכתב  תיאר את זה  "הערבים   נוהרים באוטבוסים   לים  "  . ואני לתומי  חשבתי  שערבים  שונאים מים  ( יש להם נטיה לטבוע  משום מה  ואולי בגלל זה הקללה הכי נוראית שלהם  זה שהם  מאיימים לזרוק  אותנו לים ) והנה הערבים  על  צעירהם   זקניהם   וכל מה  שבאמצע  נוהרים  לים  ומציפים  את חופי ארצנו  . ולא  לא על זה אני מלין  גם לא על זה  שמערכת הביטחון  לא רק שמודעת לזה  היא גם מעודדת  את זה  ודוחפת אותם  לזה בטענה ההגיונית לגמרי  שאם טוב להם  טוב לנו  ואם הם בים  הם  לא עסוקים בזריקת  בקבוקי תבערה נגד חיילי  צהל  .  הכל טוב ויפה אני בעד שיהיו בים  אני בעד שמערכת הביטחון  שלנו בעד  זה   רק למה עקום  למה ????  למה  בשושו   במחתרתיות  הרחק מהעין  ( של הציבור הימני  )  לא היה עדיף  שזה היה נעשה  בצורה מאורגנת  מסודרת   מפוקחת  (  ככה יהיה לנו שליטה לפחות על מי נכנס )  הרי גם  ככה בסופו של דבר  הם  מגיעים  לחופים  שלנו  אז למה עקום למה ?  למה לא לחשוב  קצת   יצירתי  ולהרוויח    דימוי  עולמי  חיובי  ( היי משרד החוץ שזה התפקיד  שלכם בעצם  )  למה לא  לארגן  אוטובוסים   שלנו  להעלות  לשם כתבים  של  ערוצים זרים  ולהראות לעולם  את ישראל הנאורה  המתקדמת  שלמרות  הסיכון  בקורונה מאפשרת לתושבי  יהודה  ושומורון  הערבים  להנות  מחופי  ארצנו  . ושוב  אני  רוצה להדגיש  הם כבר עושים  את זה  הם כבר  פה בחופים  ואנחנו מעודדים   אותם  לזה אז למה עקום  ?  למה אין חשיבה רחבה שבה אנחנו יכולים לגזור  קופון  תודעתי  , עולמי  , כזה שישפר  במעט את הדימוי  שלנו בעולם .
עכשיו  אתם תגידו ( מי ששרד עד פה )  " אבל ניקלס  זה לא שאתה ממציא את הגלגל פה(בדיחה על כמה אני זקן  שאני אשכרה הייתי שם כשהמציאו את הגלגל)  הרי  מה אנשי משרד  החוץ  לא חשבו  על זה?  משרד הביטחון  ראש  הממשלה כל האנשים  החשובים  וקובעי המדיניות  הם לא  חשבו על הרעיון  ההגיוני  והפשוט הזה  שאתה מעלה פה  ?" ואני אענה לכם  קודם כל תודה ששרדתם  עד פה  ,  דבר שני  אני בטוח שהיו דיונים  אני בטוח שהרעיון  כן נזרק באוויר  אבל נפסל מיד   ולמה הוא נפסל  ?  במילה אחת  "בנט "  כי אם יש  משהו שביבי  יודע יותר טוב מכולם זה  שדימוי  זה הכל  במציאות  הפוליטית  הישראלית  זה לא משנה  מי אתה זה משנה איך אתה נתפס  ולמרות  שהרעיון הזה הגיוני  לגמרי ואפילו  יביא רווח לישראל  ברמת התודעה העולמית  ביבי  חושב על בנט שיאגף  אותו מימין  וירוץ  לכל  מיקרופון  שיש ויצעק"  ביבי   שמאלני מנייאק  הוא  מביא לנו מחבלים  לחופי  ארצנו  "   ואם יש דבר  שביבי לא מוכן  זה שיתייגו  אותו  כשמאלני  ( זה התפקיד שלו לתייג אחרים  ) 
והנה לכם  בחפירה אחת  איך רעיון  הגיוני  נופל  קורבן  לתרבות  הדימוי  התיוג  והתדמית

אני רוצה להודות לכל מי ששרד עד כה  אני מודה מודה מודה  
על פוסט זה מודים לך: ביטר, חצרוני 7

נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות

עוד..
לפני 4 שנים 8 חודשים #1649 על ידיי ביטר
ניקי, אין כמו הפוסטים שלך שנכתבים  בלי עריכה מוקדמת.

אתה קצת מבלבל  אותי, מודה ומתוודה, מצד אחד אתה בא בטענה למה לא גוזרים קופון תדמיתי ע"ח העזתיים .. מצד שני  שגזרנו קופון ע"ח הלבנונים צעקנו עוכרי ישראל.

בכל מקרה הפסיק נמצא מימין לאות "ת" במקלדת, תגיד לו שלום מידי פעם :)

נשיקות }{ ושבוע טוב
על פוסט זה מודים לך: נ י ק ל ס

עוד..
לפני 4 שנים 8 חודשים #1651 על ידיי חצרוני 7
שלום אמיתי יתחיל בין אנשים שלא כותבים הכל בבולד

עוד..
לפני 4 שנים 8 חודשים #1656 על ידיי נ י ק ל ס
אנשי  הבולד מסרבים  להיות אויבים  של אנשי הדק  ( ואין פה שום  רמיזה לעובי של שמוליק )
על פוסט זה מודים לך: ביטר

עוד..
לפני 4 שנים 8 חודשים #1657 על ידיי ביטר
איזה חמודים אתם .. הרמוניה  במיטבה

עכשיו נשאר רק לשחוט כבש  או מצוטט להשלים  את החגיגות ..

שמישהו יקרא לערן.
על פוסט זה מודים לך: נ י ק ל ס

עוד..
לפני 4 שנים 8 חודשים - לפני 4 שנים 8 חודשים #1658 על ידיי נ י ק ל ס
ביטר  יקירתי  ( ואני אומר  את זה בלי שמץ של ציניות )
קודם כל  תודה שטרחת  וקראת את החפירה האין סופית הזו שלי  
והרשי לי  לפזר את הערפל  והבלבול  שאת חשה,בזמן  שיש  קופון  שאפשר  לגזור  במקרה  של הערבים  שטובעים  בים ,סליחה  הולכים לים  . אין  ולא היה שום  קופון  שאפשר  או  שקיבלנו  מהאקט  הבזוי  המטומטם  וחסר התוחלת של  נשיא מדינת  ת"א . הקופון  התודעתי  בא  מזה  שהגשנו יד  ללבנונים  לעזרה  והם סירבו  בתוקף  לקבל  פה פה היה  רווח  תודעתי  כי  אנחנו  הצטיירנו  כטובים  שמוכנים להתעלות  מעל  האיבה  ולהגיש עזרה אפילו לאויבנו  , והם יצאו החארות  שמתעקשים  לסרב  ליד המושטת   שלנו  (ומזל  שהם סירבו  כי אם הם היינו מסכימים  היינו בבעיה  ).
לשים  דגל  של מדינת אויב  בפרצוף  של האזרחים  זה לא הראה תמיכה בהם  או  אמפתיה  אוו הזדהות  .  זה  אקט של feel good momentזה  שווה ערך   לפוסט של  קים קרדשיאן  " אני שולחת  לכם המון אנרגיות   חיוביות   ומחשבות  טובות  "  .זה  נועד בשביל  שאזרחי מדינת   ת"א  (  והעומד  בראשה )  ישבו  בבית קפה  שלהם  ישתו  את  הקפה בסויה שלהם   ינצלו  את הווי פי  של הבית  קפה  יסתכלו על הדגל  הלבנוני  ויגידו לעצמם  " איזה נאורים  אנחנו אני כל כך  שמח שאני גר בעיר כזו  נאורה  "  . זה לא עוזר  ללבנונים  בשיט,  זה לא עוזר  לדימוי הישראלי בשיט  זה אך ורק עוזר  לאנשי מדינת  ת"א  להרגיש  טוב עם עצמם  . וכן אני  עדיין עומד על דעתי  שאקט הדגל  ואקט  הגשת  העזרה  זה לא אותו הדבר  .
מקווה שהכל יותר ברור עכשיו  
ניק

עריכה אחרונה:לפני 4 שנים 8 חודשים עי נ י ק ל ס.

עורכים ראשיים: קוקאי5