- הודעות 119
- תודות התקבלו: 117
ברוכים הבאים לפורום בענייני הצאט
פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו
פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו
ראיה קצרת טווח ואיך זה קשור לערבים בים
לפני 4 שנים 8 חודשים #1659
על ידיי ביטר
תשובה של: ביטר בנושא: ראיה קצרת טווח ואיך זה קשור לערבים בים
יקירי ללא הפסיק, זו אותה גברת בשינוי הדרת, מאז מתמיד הוכחנו את עצמנו מעל אויבינו מבחינה מוסרית בכמה ובכמה רמות , אם זה היה בהכנסת פצועים מסוריה (שהשם ישמור) לבתי חולים בארץ, אם זה סיוע לעזתים למרות היותם חלאות, ואם זה במחווה של הדגל (טפי על חולדאי) ואם זה בצבא שלנו שמבחינתי הוא הצבא הכי טוב בשמירת חיים (כן גם של האויבים שלנו).
עדיין אותו הכל אותו דבר ... מדינת ת"א יכלה להיות באותה מידה מדינת הרצליה או רעננה , חיפה או באר שבע ... סתם ב"ש אין מצב.
אני רוצה רק לגלות לך סוד.. בסופו של דבר שלום עושים עם אויבים, עוד לא מצאתי את הנוסחה לעשות שלום עם כאלו שלא.
שלך באהבה אין סופית.
עדיין אותו הכל אותו דבר ... מדינת ת"א יכלה להיות באותה מידה מדינת הרצליה או רעננה , חיפה או באר שבע ... סתם ב"ש אין מצב.
אני רוצה רק לגלות לך סוד.. בסופו של דבר שלום עושים עם אויבים, עוד לא מצאתי את הנוסחה לעשות שלום עם כאלו שלא.
שלך באהבה אין סופית.
על פוסט זה מודים לך: נ י ק ל ס
נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות
לפני 4 שנים 8 חודשים #1660
על ידיי נ י ק ל ס
תשובה של: נ י ק ל ס בנושא: ראיה קצרת טווח ואיך זה קשור לערבים בים
אני לא חולק עליך ביטר יקירתי ששלום עושים עם אויבים , זה ללא ספק נכון (אני בספק בקשר לרצון של האויבים שלנו בשלום אבל זה נושא אחר לגמרי ) .
אבל כן אני חולק עליך בקשר לאפקטיביות של המהלך . כן כל מה שכתבת נכון עזרנו לפצועים סורים אם זה בעובדה שישראל למרות הההתנתקות (או הגירוש תלוי מאיזה צד מסתכלים על זה ) עדיין תומכת בעזה בחשמל מים עשרות משאיות של מזון שנכנסות מישראל לעזה בכל יום וכו וכו .קצרה היריעה מלתאר את המעשים שאנחנו עושים לטובת האויבים שלנו , ופה בדיוק הנקודה . מעשים בתכלס בשטח מעשים לא אקט מיותר חסר טעם חסר תוחלת שלא השיג שום דבר ולא עזר לאף אחד מלבד ההרגשה הטובה שמר חולדאי רצה להרגיש על חשבון המדינה . ולא לא דין תלית הדגל כדין הצעת העזרה שלנו ללבנונים אני מצטער זה לא באותה רמה .בסופו של יום זה היה אקט מיותר טיפשי והיה עדיף שלא היה בא לעולם
באיחולי ארגזים ארגזים לרוב שיהיו לך
ניק
אבל כן אני חולק עליך בקשר לאפקטיביות של המהלך . כן כל מה שכתבת נכון עזרנו לפצועים סורים אם זה בעובדה שישראל למרות הההתנתקות (או הגירוש תלוי מאיזה צד מסתכלים על זה ) עדיין תומכת בעזה בחשמל מים עשרות משאיות של מזון שנכנסות מישראל לעזה בכל יום וכו וכו .קצרה היריעה מלתאר את המעשים שאנחנו עושים לטובת האויבים שלנו , ופה בדיוק הנקודה . מעשים בתכלס בשטח מעשים לא אקט מיותר חסר טעם חסר תוחלת שלא השיג שום דבר ולא עזר לאף אחד מלבד ההרגשה הטובה שמר חולדאי רצה להרגיש על חשבון המדינה . ולא לא דין תלית הדגל כדין הצעת העזרה שלנו ללבנונים אני מצטער זה לא באותה רמה .בסופו של יום זה היה אקט מיותר טיפשי והיה עדיף שלא היה בא לעולם
באיחולי ארגזים ארגזים לרוב שיהיו לך
ניק
לפני 4 שנים 8 חודשים #1661
על ידיי ביטר
תשובה של: ביטר בנושא: ראיה קצרת טווח ואיך זה קשור לערבים בים
תראה מה מצאתי... אופס.
נתניהו פנה לעם האיראני בפרסית מעל בימת האו"ם: "אתם חברים שלנו".
רה"מ מציע: להציל את אירן מבצורת. (שנה אחרת מקום אחר) סליחה שזה קצר הפעם .. עוד לא התעוררתי.
נתניהו פנה לעם האיראני בפרסית מעל בימת האו"ם: "אתם חברים שלנו".
רה"מ מציע: להציל את אירן מבצורת. (שנה אחרת מקום אחר) סליחה שזה קצר הפעם .. עוד לא התעוררתי.
לפני 4 שנים 8 חודשים #1665
על ידיי נ י ק ל ס
תשובה של: נ י ק ל ס בנושא: ראיה קצרת טווח ואיך זה קשור לערבים בים
חבל ביטר יקירתי שאת עושה לי " יניב" ומביאה לי הוכחות שגם הצד השני יכול להיות מטומטם ואדיוטי .
אז אני אגיד לך מה שאני תמיד אומר לו " מינוס ומינוס לא עושה פלוס . מעשה אדיוטי וטיפשי אחד לא מצדיק מעשה אדיוטי וטיפשי אחר זה דפוק וזה דפוק "
ואני מתנצל שהעובדה שאני לא ביביסט הרסה לכם את הפאנץ
הנה גם אני מסוגל לייצר פוסטים קצרים (אל תתרגלו )
אז אני אגיד לך מה שאני תמיד אומר לו " מינוס ומינוס לא עושה פלוס . מעשה אדיוטי וטיפשי אחד לא מצדיק מעשה אדיוטי וטיפשי אחר זה דפוק וזה דפוק "
ואני מתנצל שהעובדה שאני לא ביביסט הרסה לכם את הפאנץ
הנה גם אני מסוגל לייצר פוסטים קצרים (אל תתרגלו )
עורכים ראשיים: קוקאי5