ברוכים הבאים לפורום בענייני הצאט

פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו

אחריות אישית

עוד..
לפני 3 שנים 11 חודשים #1842 על ידיי נ י ק ל ס
אחריות אישית נכתב על ידיי נ י ק ל ס
לילה  ומשעמם  לי  אז  החלטתי  לכתוב  פוסט  
ולא  זה לא  יהיה  פוסט על ביבי  
כמו  שהכותרת  מסגירה  ,  זה יהיה פוסט  על אחריות  אישית ועל  מגזרים  שבתוקף  שנים  מסרבים  לקחת   אחריות  אישית  על מעשיהם , ועל  המתיפיפים,  מתלקקים , ממתחסדים, שבשם ראיית העולם  העקומה  שלהם  מאפשרים  לזה לקרות  .

ואני מדבר  על הערבים  והחרדים . כן  כן  אני קושר  בינהם  בחבל  עבה  חבל  שהם קושרים  סביב  הצוואר  שלנו  כבר  שנים  . רוצים  דוגמאות ?  בבקשה  

האסון  במירון  . לא  זה לא  היה גזרת  שמיים  ,  לא  זה לא  היה עונש  מאלוהים  כי לא נטלנו  ידיים מספיק  חזק,  לא  זה לא  באשמת  ביבי  אוו מירי  רגב  ,  פאק  זה אפילו  לא  באשמת  אוחנה  .
אסון  מרון   קרה  אך  ורק  בגלל  מגזר  שלם  ששנים  שם  זין  על  מדינת  ישראל  וחוקיה  " חוקי  האל  גוברים  על חוקי  האדם  "  הם  יגידו לך  .
משמעו  "יש  מסורת  ,  יש לנו  את הכללים  שלנו  אנחנו  מחויבים  ללכת ולהתפלל   מליון איש  ברחבה  שבמקסימום  מסוגלת  להכיל 3000 איש לכן  זין  על החוקים  שלכם  אנחנו מחויבים  אך  ורק  לחוקי האל  .

האסון  שקרה היום  .  שוב  חוק  האל  גוברים  על חוקי  האדם  . יונית  לוי  הסבירה  לנו הצופים  כמה  שבועות  זה חג  חשוב מאוד  למגזר  ,  חשוב  להתכנס  ולהתפלל  זה פאקינג  חג קבלת  התורה  יש חג  יותר  חשוב מזה?  אז פאק  על החוקים  האזרחים  שלכם  ואנחנו  נדחוס  אנשים  כמו  סרדינים  בבניין  חצי  בנוי  על פיגומים  בצורה לא  אחראית  ומזלזלת  כי  אלוהים  בצד שלנו  נכון  ?
אבל  יודעים  מי יותר  חזק  מאלוהים  שלכם?  אלוהי  הפיזיקה  , ואלוהי  הפיזיקה  ינצח  את  האלוהים  שלכם  כל פעם  מחדש  
אם  הייתם  לומדים  ליבה  הייתם  יודעים  את זה  אבל אתם  לא  חבל

ונעבור  לערבים  
החמאס  יורה עלינו  טילים  ופוגע תוך  כדי  התהליך  בקווי  החשמל  בעזה  ,  ומיד  קופצים  היפי נפש"  ישראל  חייבת  לתקן  את  החשמל  בעזה ,  מה אתם  רוצים  אסון  הומניטרי  בעזה?  אין לכם  לב ?  " ואני שואל  , אין  לכם מוח?  אתם  דפוקים  בשכל  ? ישראל  צריכה לתקן  את החשמל  בעזה שהחמאס השמיד?  אפס  לקיחת  אחריות  , ולמה  שהם  יקחו אחריות  מהרגע  שהשמאל  הכריז  עליהם  עם  הם  לא לקחו אחריות  לא על עצמם  לא  על גורלם  ולא  על מעשיהם  , למה  שיתחילו  עכשיו

וערביי  ישראל  - ערביי  המחמד  של  השמאל  והיפי  נפש  אלה ששנים  צועקים לי באוזן"  מה אתה  רוצה  ?  רוב הערבים  טובים  הם  רק רוצים לחיות  ולהתפרנס"  
ובשם  האגנדה  העקומה  הזו  שלכם  אתם  מסרבים  לראות  אנשים  עם  שנאה  בעינים  שלהם  וסכין  ביד  
אבל  היי  למה שהם יקחו אחריות  על  המעשים  שלהם  בואו  כולנו  נעשה  מעגל  גדול  של אור  ואהבה  נשיר  קומביה  ונציל את הדו קיום  

לסיכום  
אנשים  תקחו  אחריות  על המעשים  שלכם  
על פוסט זה מודים לך: יניב

נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות

עוד..
לפני 3 שנים 11 חודשים #1843 על ידיי ביטר
תשובה של: ביטר בנושא: אחריות אישית
ניקי בוקר טוב

תן לי להבין אם הבנתי את הפוסט שלך נכון.

החרדים אשמים באסונות שנופלים עליהם.
צריך להשמיד את עזה.
וערביי ישראל צריך להעיף אותם מהמדינה כי הם האויב.

הבנתי נכון?  אודה לתשובתך כדי שאדע איך להמשיך מפה ...
על פוסט זה מודים לך: נ י ק ל ס, חצרוני 7

עוד..
לפני 3 שנים 11 חודשים #1844 על ידיי חצרוני 7
תשובה של: חצרוני 7 בנושא: אחריות אישית
ראשית, אני מעריך ומוקיר את העובדה שהתחלת להשתמש באנטרים בין פסקאות.

שנית,
אודה למענה לגבי התרחישים הבאים:

אם אני צריך להוציא לטיול כיתה בבית הספר - המדינה מחייבת אותי במלא טופסולוגיה, אישורים שאם לא כן - לא יהיה היתר לצאת.

בתרחיש ב׳ אני רוצה לערוך אירוע דתי ל-300 מוזמנים ובאים 800 - המדינה אומרת - ברכה והצלחה. 

האם רק באחריות אישית עסקינן?

אם אין משילות על ציבורים ומגזרים מסוימין ואחריות מצד המדינה - למה בכלל צריך מוסדות שלטוניים?!

אם איש הישר בעיניו יעשה - הרי שבסופו של דבר - הציבורים שכן משלמים מסים וכן עושים מילואים וכן תורמים לאחר - פשוט יחדלו בסוף, חרף כל הרצון הטוב, כי התחושה של הפראייר בסוף תגבר על הכל. 

על פוסט זה מודים לך: נ י ק ל ס

עוד..
לפני 3 שנים 11 חודשים - לפני 3 שנים 11 חודשים #1845 על ידיי נ י ק ל ס
תשובה של: נ י ק ל ס בנושא: אחריות אישית
ביטר  וחצר  היקרים  
קודם  כל  תודות  על  זה שקראתם  והגבתם   ריגשתם 

ועכשיו  תשובות  לשאלות  
החרדים  אכן  נושאים באחריות  לאסונות  שקורים  להם  (אני  תיכף  אגיע לאחריות  המדינה  )  אבל לפני  שנגע  (בצורה נאותה  ובהסכמה )  בנושא אחריות  המדינה  ,  אני  בא וטוען  שיחד  עם אחריות  המדינה  לאדם  יש  חלק   ואחריות  על חייו  גם  .
מי שבוחר   במודע  וברצון  להדחף  לתוך  אתר  בניה  עם עוד  100  אלף  איש  , עושה  את זה על  דעתו  וחלה עליו  אחריות  אישית  לדאוג  לשלומו  ובריאותו  .

זה כמובן  לא  פוטר  את  המדינה  מאחריותה  לפזר  את האירוע  המטומטם  הזה  אבל !  בואו  לא  נשליך  את כל  האחריות  על אחרים  .
זה כל  מה  שאמרתי 

צריך למחוק  את עזה כן  ,  האם  זה יקרה  ?  רוב הסיכוים  שלא . אבל  שוב  זה לא  תפקידנו  ולא האחריות  שלנו  למנוע  אסון  הומניטרי   שהם   גרמו  לעצמם  ! 
אני רוצה  להזכיר  לכולם  שהעולם  בסדר עם  זה  שארגון  טרור  שולט  על  מליוני  אזרחים  
העולם  בסדר עם  זה  שהחמאס  מענה  מחסל   זורק  אנשים  מהגגות  וכו
אבל  מי אחראי  על  עזה?  ישראל  ,  למה ?  ככה 
אז כן  קומו  ותלחמו  על החופש  שלכם  ואל  תסמכו עלינו  שאנחנו נעשה את  זה בשבילכם  

ערביי  ישראל  הם  אויבים  ללא ספק  חד  משמעית  אויבים   האם  צריך  לזרוק  אותם מהמדינה ?  ללא ספק  . האם  זה יקרה  ? כנראה שלא  
ואני חושב  שזה לא מוגזם  ולא  הזוי  לדרוש מהם  נאמנות למדינה  שהם חיים  בה  כמו  כל אזרח  שמחויב  לנאמנות   למדינה  שלו  !  
אני  לא מצפה מהם  להצדיע  לדגל  ולשיר  את ההמנון  אבל  במינימום  לכבד  את חוקי המדינה  
אם  אתם חושבים  שזה מוגזם מדי   הבעיה בכם  לא בי

ועכשיו  בואו נחפור  קצת  על  אחריות  המדינה 
כמו  שכתבתי למעלה  , אני לא  מטיף  לאנרכיה  ,  אני לא מטיף  להסרת  אחריות  מהמדינה . ובמדינה  מתוקנת  אסונות  כאלה  לא אמורים  לקרות  . אבל  אנחנו  לא  חיים במדינה  מתוקנת  ,  אנחנו חיים במדינה  שמסירה אחריות  מעצמה  בכל מקום  שרק  אפשר  . אז  מה יעשה  האדם הנבון ?  הוא  יפעיל  הגיון  ושיקול דעת ! 
אז מר  חצר  היקר  אני לא מסיר  אחריות  מהמדינה   אבל נראה  שאנשים  מסירים  אחריות  מעצמם  בטענה  שמישהו אחר  כבר  ידאג  מישהו אחר  כבר ישמור  מישהו אחר  ישבור  את הראש  בשבילנו  
ועל זה אני מלין

נ.ב 
למקרה  שהנקודה שלי  לא הובהרה  טוב
על המדינה מוטלת  אחריות  לדאוג לאזרחיה אבל  יחד עם זאת  לאזרח  יש  מחויבות ואחריות  לדאוג  לעצמו  זה  משתלב  בזה   
עריכה אחרונה:לפני 3 שנים 11 חודשים עי נ י ק ל ס.
על פוסט זה מודים לך: א2יטלטול, חצרוני 7

עורכים ראשיים: קוקאי5