- הודעות 4
- תודות התקבלו: 0
ברוכים הבאים לפורום בענייני הצאט
פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו
פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו
חסימה שלא בצדק!!!
לפני 11 שנים 8 חודשים #376
על ידיי מיקסר
עכשו את אומרת שלא רשמת "מיקסר יש לי הפתעה בשבילך" ???
במו עיניי ראיתי..
קוקאי , אם תרצה אוכל לספק לך את הזמן (בשאיפה שאזכר טווח) ותוכל לבודק את הדברים לעומקם.
תשובה של: מיקסר בנושא: חסימה שלא בצדק!!!
lilo wrote: אתה טועה חמודי
אני מצפה להתנצלות על גבי הפורום על הכפשת שמי המכובד ואחכ אתה יכול לקפוץ לי .
עכשו את אומרת שלא רשמת "מיקסר יש לי הפתעה בשבילך" ???
במו עיניי ראיתי..

קוקאי , אם תרצה אוכל לספק לך את הזמן (בשאיפה שאזכר טווח) ותוכל לבודק את הדברים לעומקם.
נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות
לפני 11 שנים 8 חודשים - לפני 11 שנים 8 חודשים #379
על ידיי מיקסר
ביטר , את גיבורה גדולה שאת מביאה אל לילו בתור גיבוי לחדר בלוג ומתחילה להתעמר בי ולהציק , כאילו חשבתי שאת מסוגלת ליותר , מסתבר שאת לא יותר מעוד יתוש צאטי שבמחי יד ניתן להשתיק
למעשה זה שהגבת פה רק מחזק ומצדיק את מה שרשמתי , שנחסמתי \ הושתקתי בגלל שאת חברה של לילו , והכול נעשה מטעמים אישים על רקע אישי ולא עינייני , אני מקווה שקוקאי ישים לב לפרטים הקטנים וישפוט לבד איפה הדברים באמת עומדים.
בהצחלה בעתיד , את תצטרכי את זה :lol:
תשובה של: מיקסר בנושא: חסימה שלא בצדק!!!
ביטר wrote: סליחה על ההתפרצות
גם לי מגיעה התנצלות על שירבוב שמי על לא עוול בכפי.
ומיקסר, אתה באמת חתיכת בכיין.
ביטר , את גיבורה גדולה שאת מביאה אל לילו בתור גיבוי לחדר בלוג ומתחילה להתעמר בי ולהציק , כאילו חשבתי שאת מסוגלת ליותר , מסתבר שאת לא יותר מעוד יתוש צאטי שבמחי יד ניתן להשתיק

למעשה זה שהגבת פה רק מחזק ומצדיק את מה שרשמתי , שנחסמתי \ הושתקתי בגלל שאת חברה של לילו , והכול נעשה מטעמים אישים על רקע אישי ולא עינייני , אני מקווה שקוקאי ישים לב לפרטים הקטנים וישפוט לבד איפה הדברים באמת עומדים.
בהצחלה בעתיד , את תצטרכי את זה :lol:
עריכה אחרונה:לפני 11 שנים 8 חודשים עי מיקסר.
לפני 11 שנים 8 חודשים #380
על ידיי ביטר
תשובה של: ביטר בנושא: חסימה שלא בצדק!!!
מיקסר החמוד
גיבורה גדולה אני לא.
גיבוי ? נו באמת, בטח גם אתה לא מאמין לזה.
להתעמר ולהציק? להזכירך כל הדו שיח העילג ביננו התחיל מהתעמרות והצקות שלך בקהל המצוטטות על היותן שמנות מגעילות וכל שאר ירקות שאתה כל כך גאה לכתוב.
על יתוש צאטי אין לי מה להגיב - אתה צודק, אבל לא הייתי בונה על ההשתקה
לעניין חסימתך אדון "אין לי הבנה בשיט" נחסמת על ויכוח אחר ביום אחר מהיום שהתווכחנו.. ואני בספק בכלל אם לילו חסמה אותך. אבל אין לי ספק שאתה תפתח את זה לקונספרציה שלמה שהיא חסמה על ויכוח אחר , והיא זכרה לך ובלה בלה בלה.
קוקאי אכן שם לדברים קטנים..ואין לי ספק כלל וכלל שגם למקרה שלך הוא ישים לב כי אתה קטן במיוחד
בשביל מישהו מתחזה שהיה פה חודשים רבים ויודע הכל על כולם וזורק פרטים אישיים על מצוטטים אתה מתבכיין די הרבה על חוסר צדק.
וכפי שאמרו חכמינו ז"ל "הפוסל במומו פוסל"
אז לך סדר את הקוקיות ואת חצאית הדנטלים שלך ...אחכה לך תמיד בכיליון עיניים עם גיבוי בלי גיבוי.. העיקר שתהיה ולא תברח
נשיקות }{
גיבורה גדולה אני לא.
גיבוי ? נו באמת, בטח גם אתה לא מאמין לזה.
להתעמר ולהציק? להזכירך כל הדו שיח העילג ביננו התחיל מהתעמרות והצקות שלך בקהל המצוטטות על היותן שמנות מגעילות וכל שאר ירקות שאתה כל כך גאה לכתוב.
על יתוש צאטי אין לי מה להגיב - אתה צודק, אבל לא הייתי בונה על ההשתקה

לעניין חסימתך אדון "אין לי הבנה בשיט" נחסמת על ויכוח אחר ביום אחר מהיום שהתווכחנו.. ואני בספק בכלל אם לילו חסמה אותך. אבל אין לי ספק שאתה תפתח את זה לקונספרציה שלמה שהיא חסמה על ויכוח אחר , והיא זכרה לך ובלה בלה בלה.
קוקאי אכן שם לדברים קטנים..ואין לי ספק כלל וכלל שגם למקרה שלך הוא ישים לב כי אתה קטן במיוחד

בשביל מישהו מתחזה שהיה פה חודשים רבים ויודע הכל על כולם וזורק פרטים אישיים על מצוטטים אתה מתבכיין די הרבה על חוסר צדק.
וכפי שאמרו חכמינו ז"ל "הפוסל במומו פוסל"
אז לך סדר את הקוקיות ואת חצאית הדנטלים שלך ...אחכה לך תמיד בכיליון עיניים עם גיבוי בלי גיבוי.. העיקר שתהיה ולא תברח

נשיקות }{
לפני 11 שנים 6 חודשים - לפני 11 שנים 6 חודשים #425
על ידיי רמי
ואני מתערב בזה כי היום זה הוא ומחר זה האנשים האחרים.
תשובה של: רמי בנושא: חסימה שלא בצדק!!!
נראה לי שאם את מעליבה אותו,אז את באמת חסמת אותו כדי לעשות לו רע.lilo wrote: אתה טועה חמודי
אני מצפה להתנצלות על גבי הפורום על הכפשת שמי המכובד ואחכ אתה יכול לקפוץ לי .
ואני מתערב בזה כי היום זה הוא ומחר זה האנשים האחרים.
עריכה אחרונה:לפני 11 שנים 6 חודשים עי רמי.
עורכים ראשיים: קוקאי5