אתה הקבוע שלי..
לכל אחת מאיתנו יש מישהו שהיא מפנטזת עליו שיהיה שייך רק לה ולא לאף אחרות שהוא מזיין כל ערב.
אבל כבר מההתחלה שהם דיברו הם אמרו בלי רגשות ומשחקים, מי שחרמן שולח הודעה השני מגיע מזדיינים מעשנים סיגריה וזהו הופכים להיות כמו זרים.
כן גם לי יש את האחד הזה, הוא סקסי הוא מושלם הוא מצחיק, הוא חתיך יש בו הכל.
ויש בו עוד משהו יש בו פאק כי הוא דפוק הוא לא מבין שהוא ראוי לאהבה אמיתית, ולא לא אני כל כך הרבה רוצות אותו ליותר מלילה אחד.
הוא מפחד לאהוב או להתאהב הייתה לנו פעם שיחה כזאת שיחה אל תוך הלילה עם בקבוק וויסקי ושתי קופסאות סיגריות.
דיברנו על מה היה ומה יהיה, החלטת עם עצמך שא. ה לא מתאהב, וזה מצחיק כי זה בדיוק מה שהבטחתי לעצמי כשהההוא שבר לי את הלב.
אבל שוב הזדיינו גמרנו עישנו סיגריה והפכנו לזרים.
התקשרתי אלייך אחרי שבוע לא ענית לי, כל כך רציתי לשכב איתך ולקום אותך.
אבל הבנת שעשיתי טעות והתאהבתי בך.
לקחת עשרה צעדים אחורה ממני.
לא הפריע לי כל כך, ואז חזרת להודעות, שיחקתי אותה קשה להשגה לא עניתי לך במשך שבוע.
עד שהגעת אלי לעבודה, התחננת שאשב איתך רק לסיגריה.
הוצאתי לנו פייסל עישנו ביחד הסתכלת עלי איך אני מוציאה את העשן.
התקרבת אלי, התרחקתי ממך, לחשת לי:"את כל כך סקסית"
דיברת עם המנהל שלי שישחרר אותי, משום מה הוא נתן לי ללכת.
הלכנו אלי לדירה הקטנה שלי שם הכל פשוט יותר, שם אף אחד מאיתנו לא נשאר עם צבע על הפנים.
הורדתי לנו בקבוק וודקה שתי כוסות לשטים וצלוחית זיתים ולימונים.
ישבנו עישנו הם לנו עוד ראש, העברנו עוד שט בגרון.
המשכנו ככה עד הבוקר ראינו את הזריחה ונכנסנו להתקלח יחד, עברנו למיטה עשינו אהבה בכל כך הרבה תשוקה.
ישנו מחובקים ליטפת אותי ואמרת לי גם אני עשיתי טעות,
"התאהבתי בך, התאהבתי במי שאת, בנשיות שלך, בסקסיות שלך, ובאהבה שאת נותנת לי ".
ארזתי לך את הבגדים וצעקתי עלייך: " תצא לי מהדירה, תצא לי מהחיים ושלא תעז להתקרב ".
הלכת לא הבנת מה קרה, מאז לא ראיתי אותך, אבל הלב שלך נשאר אצלי, הוא זרוק על הרצפה, אני אוספת אותו כדי להחזיר לך את כל השאריות שלו.
אמרתי בלי רגשות, אני לא אחת כזאת שתישאר לידך, אני לא זאת שתגדל את הילדים שלך, ואני לא זאת שתחזור אליה כל לילה כשאין לך למי ללכת.