- הודעות 5
- תודות התקבלו: 1
ברוכים הבאים לפורום בענייני הצאט
פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו
פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו
דיווח שבועי משטח טרנד
לפני 6 שנים 11 חודשים - לפני 6 שנים 11 חודשים #831
על ידיי נ י ק ל ס
תשובה של: נ י ק ל ס בנושא: דיווח שבועי משטח טרנד
והנה הדיווח שלי
וסליחה בפני הקוראים על העדר הפסיקים תצטרכו להסתדר בלי
ערן מבטיח לפרוש לצערנו הוא לא
אמיתי ממשיך להיות שמאלני נקווה שיחלים מזה במהרה
עדיין לא יודע מי זו דולי ו/או טרנאדית חולצה ותקליט מובטחים לעונה על השאלה
וזהו לבנתיים
11:38 עידכון
המצוטט גבר לעניין מתבקש להפסיק לעלות בלי חולצה בתודה העינים של כולנו
פלפל נעלבה והאחת כרגיל לא מבינה כלום , מי שמופתע נא להקיש 1
וערן ? טוב הוא עדיין ערן
השעה 12:55 עידכון
אחשי עדיין מעושן ובהתעלם והחדשות הערב תחקיר האם ליו ואפצי הם אותו אחד ? תשארו איתנו
וערן עדיין לא פורש
וסליחה בפני הקוראים על העדר הפסיקים תצטרכו להסתדר בלי
ערן מבטיח לפרוש לצערנו הוא לא
אמיתי ממשיך להיות שמאלני נקווה שיחלים מזה במהרה
עדיין לא יודע מי זו דולי ו/או טרנאדית חולצה ותקליט מובטחים לעונה על השאלה
וזהו לבנתיים
11:38 עידכון
המצוטט גבר לעניין מתבקש להפסיק לעלות בלי חולצה בתודה העינים של כולנו
פלפל נעלבה והאחת כרגיל לא מבינה כלום , מי שמופתע נא להקיש 1
וערן ? טוב הוא עדיין ערן
השעה 12:55 עידכון
אחשי עדיין מעושן ובהתעלם והחדשות הערב תחקיר האם ליו ואפצי הם אותו אחד ? תשארו איתנו
וערן עדיין לא פורש
עריכה אחרונה:לפני 6 שנים 11 חודשים עי נ י ק ל ס.
נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות
לפני 6 שנים 11 חודשים - לפני 6 שנים 11 חודשים #832
על ידיי lilo
תשובה של: lilo בנושא: דיווח שבועי משטח טרנד
אז נכון לשעה 11:13 ביום 26.4.18 לשמחתי הרבה חצר חזר בכינוי משודרג לשרוף איתנו כמה שעות מתות.
ולכן הודעה זו תהיה מוקדשת לו מאחר והוא נעדר למעלה משבוע.
אני אפרט עובדתית ומודיעה מראש שאין כוונה לפגוע.
אז ככה , משכים יצא לאיטליה בפסח חזר והחליט להדיר את רגליו מהצט , מקוים שיחזור בכל הכוח (פולי מתגעגעת)
לורן רבה נחסמה שוחררה עברה לחדר של איציק והחליטה לפרוש ולמרות אופיה השנוי במחלוקת גם היא חסרה לי לנוף הכללי.
אפרופו פסח , אביטל גילתה צד חבוי ומפתיע יש לומר ונסעה עד לסאני הביתה עם ארוחת ליל סדר.
עוד דבר שקשור לחצרוני , אתמול התנהל דיון בעקבות הפוסט שפתחתי לו ביני לבין קוקאי ופלפל , בסופו של דבר קוקאי סיכם שחצרוני אכן מיוחד וחריג בנוף הכללי ולכן אפשר להבין את חוסר העקביות וההעדרות האחרונה.
פלפל בדומה לאחרים הרגישה שהדברים קצת פוגעים בשאר המצוטטים שעדיין כאן מאחר ואינם מיוחדים כמוהו. נקווה שהשלום השביר בין טראמפ לקים גון יחזיק מעמד.
על פי דיווחים מהבוקר , מסתבר שאתמול בלילה חגגו בחדר הקסום.
למי שלא יודע החדר הקסום אינו עובד על מצלמה ציבורית אלא על מצלמה אישית המאפשרת לאשר מי שאתה רוצה שיצפה בך.
כלומר , אם אני עולה על מצלמה ורוצה שרק שיראל תצפה בי , רק לה אאשר, לאחר שהיא תשלח בקשת צפיה כמובן.
אז קובי אביטל ועומר עלו למצלמות כשקוקאי שיראל ועוד צופים ונהנים עד שעות הלילה המאוחרות.
הותיקים ביננו יזכרו כי ככה התחלנו , חדר אחד , מצלמות באישור , ופרטיות מוחלטת.
בעקבות הערב המוצלח אמש הוחלט כי הלילה טרנדים יהפוך לחדר מצלמות באישור ולילו וקוקאי יעלו לשדר.
שיהיה יום מוצלח ופורה .
נ.ב. שמחה שחזרת חצר 8.1
ולכן הודעה זו תהיה מוקדשת לו מאחר והוא נעדר למעלה משבוע.
אני אפרט עובדתית ומודיעה מראש שאין כוונה לפגוע.
אז ככה , משכים יצא לאיטליה בפסח חזר והחליט להדיר את רגליו מהצט , מקוים שיחזור בכל הכוח (פולי מתגעגעת)
לורן רבה נחסמה שוחררה עברה לחדר של איציק והחליטה לפרוש ולמרות אופיה השנוי במחלוקת גם היא חסרה לי לנוף הכללי.
אפרופו פסח , אביטל גילתה צד חבוי ומפתיע יש לומר ונסעה עד לסאני הביתה עם ארוחת ליל סדר.
עוד דבר שקשור לחצרוני , אתמול התנהל דיון בעקבות הפוסט שפתחתי לו ביני לבין קוקאי ופלפל , בסופו של דבר קוקאי סיכם שחצרוני אכן מיוחד וחריג בנוף הכללי ולכן אפשר להבין את חוסר העקביות וההעדרות האחרונה.
פלפל בדומה לאחרים הרגישה שהדברים קצת פוגעים בשאר המצוטטים שעדיין כאן מאחר ואינם מיוחדים כמוהו. נקווה שהשלום השביר בין טראמפ לקים גון יחזיק מעמד.
על פי דיווחים מהבוקר , מסתבר שאתמול בלילה חגגו בחדר הקסום.
למי שלא יודע החדר הקסום אינו עובד על מצלמה ציבורית אלא על מצלמה אישית המאפשרת לאשר מי שאתה רוצה שיצפה בך.
כלומר , אם אני עולה על מצלמה ורוצה שרק שיראל תצפה בי , רק לה אאשר, לאחר שהיא תשלח בקשת צפיה כמובן.
אז קובי אביטל ועומר עלו למצלמות כשקוקאי שיראל ועוד צופים ונהנים עד שעות הלילה המאוחרות.
הותיקים ביננו יזכרו כי ככה התחלנו , חדר אחד , מצלמות באישור , ופרטיות מוחלטת.
בעקבות הערב המוצלח אמש הוחלט כי הלילה טרנדים יהפוך לחדר מצלמות באישור ולילו וקוקאי יעלו לשדר.
שיהיה יום מוצלח ופורה .
נ.ב. שמחה שחזרת חצר 8.1

עריכה אחרונה:לפני 6 שנים 11 חודשים עי lilo.
נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות
עורכים ראשיים: קוקאי5