- הודעות 21
- תודות התקבלו: 69
ברוכים הבאים לפורום בענייני הצאט
פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו
פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו
נשף
לפני 6 שנים 11 חודשים #1036
על ידיי חצר 8.1
הפקק נבעט החוצה, השמפניה הייתה בטמפרטורה הנכונה. הצעתי לה שוב לגימה אף שידעתי שיהיה סירוב. הטקסיות המעושה הזו, פג תוקפה, אך משום מה היא עדיין יושבת על המדף, מחייכת לעוברים ושבים, חיוך מזמין ואווילי.
הרוותי אך במעט את הצמאון, בידיעה שהיובש רק יגבר בהמשך, אך מי בכלל מתפנה לחישובים ארוכי טווח; השואו מאסט גו און והאון הזה זקוק לליבוי נונ סטופ.
הקול קיבל נפח, נישא לעבר כתלי הארמון, מחזיר הדים קבועים וקצביים, הרמוניה בהרמון. אני יוצא לרגע קט ומביט בהמון.הם מבריקים ומלוטשים. אין זמן להסתנוור, חוזרים פנימה. אני מאמץ לחיקי את הסביבה ונותן לעיניים להיסגר. הריאות מתמלאות באויר צבעוני, בציר 77 ,שאטו דה מאסק.
זוג מסתודד לו בפינה, מבטיהם מזוגגים. הם יפים. יפים מדי. תחושת המדי הזו מלווה אותי בכל צעד ושעל שם. שוב יצאתי לרגע קט, זמן לחזור פנימה. התפאורה עליזה ומבושמת, מזמינה את היחיד להיטמע. אני מספר קטלוגי 235643, בדיוק ליד 44668 שבדיוק סיים לזיין את 376578 מאחורי הפרגוד.
כשהכול שכח, ניסיתי שוב לצאת החוצה וגיליתי לחישה שהביטה דרכי שנשפה לו: מדהים.
הרוותי אך במעט את הצמאון, בידיעה שהיובש רק יגבר בהמשך, אך מי בכלל מתפנה לחישובים ארוכי טווח; השואו מאסט גו און והאון הזה זקוק לליבוי נונ סטופ.
הקול קיבל נפח, נישא לעבר כתלי הארמון, מחזיר הדים קבועים וקצביים, הרמוניה בהרמון. אני יוצא לרגע קט ומביט בהמון.הם מבריקים ומלוטשים. אין זמן להסתנוור, חוזרים פנימה. אני מאמץ לחיקי את הסביבה ונותן לעיניים להיסגר. הריאות מתמלאות באויר צבעוני, בציר 77 ,שאטו דה מאסק.
זוג מסתודד לו בפינה, מבטיהם מזוגגים. הם יפים. יפים מדי. תחושת המדי הזו מלווה אותי בכל צעד ושעל שם. שוב יצאתי לרגע קט, זמן לחזור פנימה. התפאורה עליזה ומבושמת, מזמינה את היחיד להיטמע. אני מספר קטלוגי 235643, בדיוק ליד 44668 שבדיוק סיים לזיין את 376578 מאחורי הפרגוד.
כשהכול שכח, ניסיתי שוב לצאת החוצה וגיליתי לחישה שהביטה דרכי שנשפה לו: מדהים.
נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות
לפני 6 שנים 11 חודשים #1040
על ידיי ריקו
תשובה של: ריקו בנושא: נשף- פארודיה לחצרוני
התחת שלי נבעט החוצה ובחוץ שרר קור עז מנשוא. החלטתי להציע להומלס ששכב לצדי לעשן נייס גיא ביחד על אף שידעתי שאינו דובר עברית. החיים הארורים האלה והמונוטוניות המסריחה נמאסו עליי. אבד עליהם הכלח. אך עם זאת הם עדיין נמשכים, כמו לופ שאינו נגמר. אני תמיד נבעט החוצה, תמיד מוצא עצמי ליד אותו הומלס ותמיד אבל תמיד יש קור כלבים.
לקחתי שכטה אבל לא ממש התמסטלתי, ידעתי שמכאן זה רק עלול להידרדר יותר. לעזאזל מי בכלל חושב על הדברים האלה במצב בו אני נמצא. אז לגמתי מהבאנג והתפניתי לצפות בהצגה. ההצגה שלי. ההזיות שלי. וולקאם טו דה ג'ונגל.
שחררתי נפיחה והנפיחה הייתה בעלת נפח, נישאת במורד הרחוב, קוטלת כל יצור חי שנקרה בדרכה. כמעט כמו קונצרט של באך. הסתכלתי סביב והבטתי באנשים העוברים ושבים. חושב אולי הם תתרנים. איך הם לא התעלפו עדיין? תוהה.
זוג גייז מסתודד לו בפינה, חופנים אחד לשני את הישבן בערגה. הם כל כך מכוערים, ממש. כאילו שתקחו את עמנואל הלפרין ומשה נוסבאום ותכניסו אותם למיטה ביחד. אני עומד להקיא.
בכוחותיי האחרונים הצלחתי להגיע אל הרחוב הראשי, המנגינה רעש והניחוחות פיח.
נראה כאילו כולם ממהרים לאנשהו. אני מישיר מבט לסודני בודד שיושב על הספסל, ספק שיכור ספק מסומם. כאילו יצא מפס יצור של סודנים שהסתננו לארץ ישראל.
אני יושב וחושב על אותו סודני אומלל ואז מבין :
זה לא משנה מאין הגעת, אם זה מסודן אריתראה או מבאר שבע.
כולם יכולים לכתוב את הסיפור שלהם.
ואת זה אף אחד לא יקח מאתנו.
כשבאתי ללכת הביתה,מסומם ושיכור, נתקלתי בטעות בחבורה של נערים בני 16.
הבכיר שבהם, אולי המנהיג לחש לי במתיקות: יא בן של זונה תסתכל לאן אתה הולך.
סוף
לקחתי שכטה אבל לא ממש התמסטלתי, ידעתי שמכאן זה רק עלול להידרדר יותר. לעזאזל מי בכלל חושב על הדברים האלה במצב בו אני נמצא. אז לגמתי מהבאנג והתפניתי לצפות בהצגה. ההצגה שלי. ההזיות שלי. וולקאם טו דה ג'ונגל.
שחררתי נפיחה והנפיחה הייתה בעלת נפח, נישאת במורד הרחוב, קוטלת כל יצור חי שנקרה בדרכה. כמעט כמו קונצרט של באך. הסתכלתי סביב והבטתי באנשים העוברים ושבים. חושב אולי הם תתרנים. איך הם לא התעלפו עדיין? תוהה.
זוג גייז מסתודד לו בפינה, חופנים אחד לשני את הישבן בערגה. הם כל כך מכוערים, ממש. כאילו שתקחו את עמנואל הלפרין ומשה נוסבאום ותכניסו אותם למיטה ביחד. אני עומד להקיא.
בכוחותיי האחרונים הצלחתי להגיע אל הרחוב הראשי, המנגינה רעש והניחוחות פיח.
נראה כאילו כולם ממהרים לאנשהו. אני מישיר מבט לסודני בודד שיושב על הספסל, ספק שיכור ספק מסומם. כאילו יצא מפס יצור של סודנים שהסתננו לארץ ישראל.
אני יושב וחושב על אותו סודני אומלל ואז מבין :
זה לא משנה מאין הגעת, אם זה מסודן אריתראה או מבאר שבע.
כולם יכולים לכתוב את הסיפור שלהם.
ואת זה אף אחד לא יקח מאתנו.
כשבאתי ללכת הביתה,מסומם ושיכור, נתקלתי בטעות בחבורה של נערים בני 16.
הבכיר שבהם, אולי המנהיג לחש לי במתיקות: יא בן של זונה תסתכל לאן אתה הולך.
סוף
לפני 6 שנים 11 חודשים #1041
על ידיי pilpel
דאמט חצ, אתה כל פעם אתה שובר את הרף של עצמך. כתיבה מהממת! יאללה מתי אתה כותב ספר והאם אוכל להיות דמות אורח בסיפור הזה? זה פשע מצידך לא לכתוב משהו רציני. (אבל ממש!)
מצפה בשקיקה לפרק הבא,
פלפל.
מצפה בשקיקה לפרק הבא,
פלפל.
על פוסט זה מודים לך: ריקו
עורכים ראשיים: קוקאי5