ברוכים הבאים לפורום בענייני הצאט

פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו

אני נהניתי

עוד..
לפני 4 שנים 6 חודשים #1778 על ידיי נ י ק ל ס
אני נהניתי נכתב על ידיי נ י ק ל ס
אל תדאגו   זה לא יהיה פוסט  חופר.
רק רציתי  להגיד  שאני מאוד נהנה  מהיום הזה  .
אני נהנה  לראות  שוטרים  בכירים  מתפתלים  ומנסים  להסביר  למה הם לא עוצרים חרדים  שפתחו ישיבות  ותלומדי  תורה.

אני נהנה  לראות   חרדים  מופיעים  בטלוויזיה עם  חיוך  על הפנים ומסבירים  ש "אתם החילונים לא מבינים כלום  בעולם שלנו  תלמוד  תורה זה קודש על זה עומד  העולם "  

אני  נהנה  לראות  את ביבי  מסביר "  אני  התקפלתי  בפני החרדים  אני ?  זה ספין של השמאל  והתקשורת "  

אני נהנה  לראות  את גמזו  והגורמים  המקצועים  מסבירים  לנו  ש" לא הייתה ברירה  תבינו  אם לא היינו מאשרים להם  הם היו פותחים בכל מקרה  "  

ואני  אקסטרא נהנה  לראות  את כל העכברים  שרצים רצים  להצביע  כי ההצבעה שלכם  כל  כך  חשובה  ויש לה  השפעה  נכון ?  

אם  יש  דבר אחד ,אחד טוב  שהקורונה  הזו עשתה  זה שהיא חשפה  את המסיכות  והצביעות  של  המציאות  שלכם  .  וכולכם   עומדים   ערומים  מבוישים  נבוכים  מול האמת  המביכה  הכואבת  המבישה  שהיא היא המציאות  הישראלית  

תהנו  מההתפכחות  שלכם  אוו שתבחרו  להחזיר את הכיסוי על העינים  שלכם  ולהגיד שהכל בסדר  .בכל מקרה  אני נהנתי  
על פוסט זה מודים לך: ביטר

נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות

עוד..
לפני 4 שנים 6 חודשים - לפני 4 שנים 6 חודשים #1779 על ידיי ביטר
תשובה של: ביטר בנושא: אני נהניתי
באיחור אופנתי הגעתי !

ניקי, ממה בדיוק נהנית? אין פה משהו שלא היה ידוע או מוכר לכולם .

אבל תראה איזה פלא.. קרה תוך פחות מ-24 שעות 

הערים  האדומות הפכו לירוקות,  אחוז  הנדבקים ירד דרמטית, אפילו גילה גמליאל לא באמת  עברה על החוק  זו "טעות מחשב", ומיקי זהר  בכלל הפך להיות חנה בבלי , מי אמר שתפילות  לא עוזרות?

במקום לשמוח לאיד לך תצטייד במלאי מזון לסגר השלישי, הוא כבר מגיע .

ולשים קול בקלפי זו חובה , לא יודעת מי האידיוט שלימד שזו זכות .

נשיקות ואהבה
עריכה אחרונה:לפני 4 שנים 6 חודשים עי ביטר.
על פוסט זה מודים לך: נ י ק ל ס

עוד..
לפני 4 שנים 6 חודשים #1780 על ידיי נ י ק ל ס
תשובה של: נ י ק ל ס בנושא: אני נהניתי
ביטר   היקרה  תודה על התגובה   הנשיקות   והאהבה    
ולשאלת מליון   הדולר   ,  ממה  אני נהנתי  כל כך ?

אז ככה  ,  קודם כל  אני פולני  אז עד שפולני   מודה שהוא נהנה  נה שורף לך  לפרגן   ?  .

ובקשר לתגובה עצמה  .  ברור  שהייתי   ציני  וזה היה פוסט  ציני  .
למרות שבאמת נהנתי  לראות  את כולם מגלים  גמישות  יוצאת מהכלל  כשזה מגיע  למגזר החרדי  ..ולמדתי   2 מילים חדשות  "בשום שכל   "  ( איפה היה ה"שום שכל " הזה  כש4  שוטרות  מגב ריססו  בגז מדמיע  בחורה מסכנה שיצאה בחוץ  לראות גשם  ? זו כבר שאלה אחרת  .)  

בקשר  לגילה גמליאל  ומיקי   "מיונז "  זוהר , שגילה  שיש לו גן אשכנזי  במשפחה  והוא מעכשיו תרבותי  וממלכתי  .  זה כל כך מגוחך  שזה אפילו לא ראוי  לתגובה .

והיי רגועה  אני  הצטיידתי   ואני  מסודר   .  יש לי  3  בקבוקי   אופטלגין   נוזלי    .  4  בקבוקי מיץ  תפוזים  .  וכמויות   סופגניות  שיספיקו לי  עד  חנוכה הבא  .

אותי לא יתפסו   לא  מוכן  שוב  .  שנית     הצפון   לא יפול  !  

ובקשר   להצבעה ,  את יכולה   להמשיך ללחוץ   על הכפתור     במעבר חציה   כמה שאת רוצה יקירתי  .  זו תרפיה  טובה   והדחקה  מעולה,  לאמת הקשה  שהלחיצות   שלך   לא מזרזות   את האור הירוק  .בדיוק כמו  שההצבעה שלך  לא  משנה כלום  בשלטון  .

בברכת  חג  סגר  שלישי שמח   שיהיה לך  
ניקלס  
.
על פוסט זה מודים לך: ביטר

עוד..
לפני 4 שנים 6 חודשים #1781 על ידיי ביטר
תשובה של: ביטר בנושא: אני נהניתי
ניקי שלי. ** זהירות חפירה**

לגבי  הבחורה שרוססה בגז מדמיע, למה זה הגיע לזה? היא נעצרה כשהיא לא עוטה מסכה,  התבקשה להזדהות, סירבה מתוך רצון לא לקבל דו"ח על זה שהיא "רק ירדה להתרגש מהגשם"

יש חוקים ברורים במדינה,   טובים  או לא זו כבר שאלה אחרת , ששוטר מבקש ממך להזדהות אתה צריך להזדהות ! כמו שיש רמזור אדום  אתה מחויב לעצור וכן הלאה וכן הלאה, אם זה לא יהיה אתה פותח פתח לכאוס.

אז אותה פיית הגשם יכלה להזדהות  ולקבל או לא לקבל דוח, אבל  היא בחרה  להתנגד ולהסלים את ההתנהגות שלה לאלימות  כלפי השוטרות כך שלא נותר להן ברירה והן ריססו אותה, ואז קמים כל הצדקנים וצועקים "אלימות משטרתית".

למשטרה יש היום יותר מתמיד משימה בלתי אפשרית וכפוית טובה לאכוף את החוק, חוסר המשמעת/כבוד שיש  לחלק מהאוכלוסייה כלפי כוחות הביטחון שרובם עושים עבודה  נפלאה היא שערורייה בפני עצמה, אז ראוי שכל אחד יבוא ויבדוק איפה הוא לא בסדר לפני  שהוא שופט אחר.

לגבי זכות ההצבעה - כפי שאמרתי לא פעם, להצביע זו חובה ולא זכות.
מי שלא הולך להצביע מוותר על זכותו לבוא להתלונן כלפי הפוליטיקה בישראל ונותן למעשה לאחרים לבחור בשבילו !

אנו כל כך טובים בלהיות נשכניים, ביקורתיים ומלאי טענות אבל שזה מגיע לרגע אחד שבו שאתה כן יכול לתת את הקול שלך, בוחרים  לשבת בבית ולא להטריח ללכת לקלפי, מעדיפים ללכת  לעשות על האש על איזה אי תנועה מללכת  להצביע וזה עצוב . זו עצלנות ידידי , לא שום דבר אחר !

אל תגיד לי אין לי  למי להצביע או הקול שלי לא יעשה שינוי, הקול שלי ושלך  הוא זה שעשה שינוי בממשלות,  אחרת  עד היום המערך/עבודה היו בשלטון, אבל אנשים  מצביעים  ומשפיעים.

אי הצבעה  זה הדבר החמור ביותר, במעשה שלך אתה נותן לקולות אחרים  שאולי נוגדים את דעותיך משקל רב יותר, אז אתה למעשה יוצר נזק.

אין לך למי להצביע? תמיד יש, צריך לעשות שקלול מה חשוב לך יותר מה פחות מבחינת המצע של אותה מפלגה וללכת על פי זה.

זהו  סיימתי את נאום  של חשיבות הדמוקרטיה  בחברה הישראלית.

נשיקות אהבה ולעטות מסכה.
על פוסט זה מודים לך: נ י ק ל ס

עורכים ראשיים: קוקאי5