- הודעות 6
- תודות התקבלו: 0
ברוכים הבאים לפורום בענייני הצאט
פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו
פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו
העדפות טריטוריאליות
לפני 3 שנים 11 חודשים #1834
על ידיי ראשלצי
העדפות טריטוריאליות נכתב על ידיי ראשלצי
שלום,
לפני כמה רגעים לילו, המנהלת המהוללת, המאוד שוויונית ורואה כל,
החליטה לזרוק אותי מהחדר כי הבעתי דעתי על שפתה ה"נאורה" של התולי (קללות על הורים ילדים ומה לא)
לטענתה "משכתי לה בצמה" כשציינתי עובדות על הקללות שהיא רגילה להקליד בשפע.
לילו אמרה, ואני מצטט "תולי יכולה לקלל 4 דורות אחורה ו 4 דורות קדימה" (היו עדים לכך).
קללות, שהן אלימות לכל דבר, נובעות מחוסר היכולת של אנשים להתמודד עם משהו באופן תרבותי ואנושי.
אני מאמין שבעלי/מנהלי הצאט היו רוצים רייטינג לצאט....
כשניהול לא נכון מאפשר לאנשים להיות אלימים, הדבר יביא לרייטינג נמוך ובסופו של דבר לאיבוד הרייטינג לגמרי (ע"ע צאט תפוז, טוטאל, נענע ועוד).
אני מבין שחופש הביטוי והדיבור הוא מצרך שכיח ומבוקש, אבל באיזה מחיר?
לא יודע באמת מי מנהל את האתר הזה, אבל לדעתי האישית, צריך לעקור מהשורש את הבעיה, בהנחה שזו בעיה בעיני בעלי הצאט.
לפני כמה רגעים לילו, המנהלת המהוללת, המאוד שוויונית ורואה כל,
החליטה לזרוק אותי מהחדר כי הבעתי דעתי על שפתה ה"נאורה" של התולי (קללות על הורים ילדים ומה לא)
לטענתה "משכתי לה בצמה" כשציינתי עובדות על הקללות שהיא רגילה להקליד בשפע.
לילו אמרה, ואני מצטט "תולי יכולה לקלל 4 דורות אחורה ו 4 דורות קדימה" (היו עדים לכך).
קללות, שהן אלימות לכל דבר, נובעות מחוסר היכולת של אנשים להתמודד עם משהו באופן תרבותי ואנושי.
אני מאמין שבעלי/מנהלי הצאט היו רוצים רייטינג לצאט....
כשניהול לא נכון מאפשר לאנשים להיות אלימים, הדבר יביא לרייטינג נמוך ובסופו של דבר לאיבוד הרייטינג לגמרי (ע"ע צאט תפוז, טוטאל, נענע ועוד).
אני מבין שחופש הביטוי והדיבור הוא מצרך שכיח ומבוקש, אבל באיזה מחיר?
לא יודע באמת מי מנהל את האתר הזה, אבל לדעתי האישית, צריך לעקור מהשורש את הבעיה, בהנחה שזו בעיה בעיני בעלי הצאט.
נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות
לפני 3 שנים 11 חודשים #1836
על ידיי lilo
תשובה של: lilo בנושא: העדפות טריטוריאליות
בשביל שהפוסט לא ידעך חשבתי לדייק ולומר ש
העפתי אותך כי ביקשתי ממך לרדת ממנה והוספתי שלא אבקש שוב
אתה ענית אל תאיימי ועוד כמה מילים על חוקים וצדק בסגנון הטרחני שלך .
העפתי אותך כי ביקשתי ממך לרדת ממנה והוספתי שלא אבקש שוב
אתה ענית אל תאיימי ועוד כמה מילים על חוקים וצדק בסגנון הטרחני שלך .
לפני 3 שנים 11 חודשים - לפני 3 שנים 11 חודשים #1838
על ידיי קוקאי5
תשובה של: קוקאי5 בנושא: העדפות טריטוריאליות
ראשית אני רוצה להודות לך על דאגה כנה ואמיתית לרייטינג שלנו... ואני שמח להבין שכל מה שעומד לנגד עינך זה טובתנו וטובת הרייטינג שלנו...
שנית אני רוצה לספר לך שכל מי שלא מרוצה מהתנהלות זו או אחרת של מנהל זה או אחר..מודיע לנו שאנחנו בדרך לאבד את הרייטינג....כי לא שמענו בקולו ולא התנהלו כמו שהוא רואה לנכון שצריך להתנהל.
<אני במקומך פותח צאט ...כי רואים שאתה יודע איך להביא רייטינג ויודעים שאתה מבין בזה יותר מאיתנו>
ועכשיו לעצם הדברים . אנו לא מעוניינים ברייטינג... אנחנו סתם חבורה קטנה של אנשים שנהנים להתחרקש אחד בשני באמצעות הצאט..וכל השאר שאתה קורא להם רייטינג אנו קוראים להם "נספחים" ולחלקם עוברים ושבים.... חלק מהעוברים נשארים ומצטרפים לחבורה וחלק לא.
ומתוך כך "עניי עירך קודמים" ברור לי שיהיו אפליות וחוסר צדק....
אבל תלוי איך מסתכלים על זה....
בא עובר אורח ומקלל תושב קבע...העניין יטופל בחריפות...לעומת תושב קבע שיקלל עובר אורח...שאין לי מושג מי הוא ומה טיבו...
אם תסתכל על הפוסט שלך הוא נכתב כעיצה וכיעוץ ועל זה יש לי תשובה מפתיעה.
"אשרי האיש אשר לא הלך בעצת רשעים ובדרך חטאים לא עמד ובמושב לצים לא ישב"
ולגבי האי שיוויוניות וחוסר הצדק....התשובה נמצאת בהמשך הפסוק...
{ה} על כן לא יקמו רשעים במשפט וחטאים בעדת צדיקים: {ו} כי יודע יהוה דרך צדיקים ודרך רשעים תאבד:
המשמעות: במשפט בו עומדים צדיק נגד רשע אי אפשר לפסוק לטובת הרשעים.
ומבחינתי כל תושבי הקבע של המקום הזה הם צדיקי המקום
ובכל דין ודברים בינם לבין רשעים עוברי אורח ההוראה שלי היא לפסוק לטובת הצדיקים....
בברכת יישר כוח ושולם עלייכם
קוקאי5
שנית אני רוצה לספר לך שכל מי שלא מרוצה מהתנהלות זו או אחרת של מנהל זה או אחר..מודיע לנו שאנחנו בדרך לאבד את הרייטינג....כי לא שמענו בקולו ולא התנהלו כמו שהוא רואה לנכון שצריך להתנהל.
<אני במקומך פותח צאט ...כי רואים שאתה יודע איך להביא רייטינג ויודעים שאתה מבין בזה יותר מאיתנו>
ועכשיו לעצם הדברים . אנו לא מעוניינים ברייטינג... אנחנו סתם חבורה קטנה של אנשים שנהנים להתחרקש אחד בשני באמצעות הצאט..וכל השאר שאתה קורא להם רייטינג אנו קוראים להם "נספחים" ולחלקם עוברים ושבים.... חלק מהעוברים נשארים ומצטרפים לחבורה וחלק לא.
ומתוך כך "עניי עירך קודמים" ברור לי שיהיו אפליות וחוסר צדק....
אבל תלוי איך מסתכלים על זה....
בא עובר אורח ומקלל תושב קבע...העניין יטופל בחריפות...לעומת תושב קבע שיקלל עובר אורח...שאין לי מושג מי הוא ומה טיבו...
אם תסתכל על הפוסט שלך הוא נכתב כעיצה וכיעוץ ועל זה יש לי תשובה מפתיעה.
"אשרי האיש אשר לא הלך בעצת רשעים ובדרך חטאים לא עמד ובמושב לצים לא ישב"
ולגבי האי שיוויוניות וחוסר הצדק....התשובה נמצאת בהמשך הפסוק...
{ה} על כן לא יקמו רשעים במשפט וחטאים בעדת צדיקים: {ו} כי יודע יהוה דרך צדיקים ודרך רשעים תאבד:
המשמעות: במשפט בו עומדים צדיק נגד רשע אי אפשר לפסוק לטובת הרשעים.
ומבחינתי כל תושבי הקבע של המקום הזה הם צדיקי המקום
ובכל דין ודברים בינם לבין רשעים עוברי אורח ההוראה שלי היא לפסוק לטובת הצדיקים....
בברכת יישר כוח ושולם עלייכם
קוקאי5
עריכה אחרונה:לפני 3 שנים 11 חודשים עי קוקאי5.
עורכים ראשיים: קוקאי5