ברוכים הבאים לפורום בענייני הצאט

פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו

הייתי במחאה מחוץ לבית נתניהו בקיסריה, אבל אל תאמינו לאף מילה שתקראו כאן,

עוד..
לפני 4 שנים 8 חודשים #1572 על ידיי ביטר
שיר שלי, יפה כתבת ואין לי ספק שהכוונה שלך טובה למרות שאני חולקת  עליך במספר דברים.. (קצת לא הרבה).

הקרונה והבעיה הכלכלית  שרובנו נתקלים  הם שמלבים את ההסתה והשנאה לגבהים חדשים ולא ההפך .

דמוקרטיה היא אבן היסוד שלנו , חבל שמנסים לדכא אותה כל פעם שהיא צצה, אני בהחלט מסכימה איתך שאין מקום להסתה ולהכפשה, אבל שימי לב שציינת רק את השמאל ולא נתת דוגמאות מהצד השני (לה פמיליה ופלגים קיצונים .. לא חסר) - לטנגו צריך 2.

מחאות  כמחאות מנסות ליצור באז תקשורתי ולחלחל לתודעה, חזה חשוף, ישבן צבוע, או כל דבר ביזרי אחר שיוצר באז תקשורתי  יוצר את האפקט שאני , את , וכל אחד אחר ידברו עליו , אם זה טוב או רע? לא יודעת . אבל זה מעורר שיח.

אני מסכימה איתך  לגבי ההסתה שצוברת תאוצה אבל בל נשכח את ההפגנות  בכיכר ציון .. תהלוכות עם ארון מתים .. שאת תוצאות ההסתה  "ההיא" ההיא זאת שאת  לא מדברת עליה  כולנו  יודעים וכואבים  עד היום.  שלא תביני אני חלילה לא מצדיקה לא את ההסתה היום כמו שלא ההסתה של אז, התוצאות ידועות מראש לצערי.

אבל בואי לא ניתמם, למרות שזה נוח , עומד בראשנו  מנהיג   דגול ככל שיהיה ומלבה את ההסתה כראות עיניו, אבל זה מבחינתך בסדר... הימין שיצר את המילה "שמאלן" כמילת גנאי זו לא הסתה? ומי  הם אותם שמאלנים? כולנו יודעים , מלח הארץ ! אחד אחד. תורמים למדינה , משלמים מיסים וכן הלאה. האבסורד שנוצר שכל מי שלא ביבי הוא אוטומטית שמאלן , עצוב אבל נכון .

ועל זה אני  יכולה  להוסיף אין ספור ציטוטים מבית מדרשו של ביבוש שלא תרמו לאיחוד אלא הגבירו את הפילוג.

הטיעון  של מנהיג טירון  קצת צורמת לי.. להזכירך  אפילו ביבי בקדנציה הראשונה שלו נחל כשלון גמור, אני חושבת שיש (לא הרבה) אנשים שראויים, וכן גם ממחנה הימין . להשאר עם מנהיג כי אין ברירה זו תבוסתנות בעיני, תמיד יש חלופות , פעם מישהו אמר לי  "בית הקברות מלא באנשים שחשבו שאי אפשר להחליף אותם"  - סליחה על ההקבלה לא היה פה רמז.

מהתמונות שאת רואה ברשתות  את רואה  תועבה, אני רואה  הפגנות  ססגוניות מלאות  יצירתיות והשראה, כל אחד רואה מה שהוא רוצה.

לגבי הטילים גם פה  אני אסכים איתך,  יש בהחלט מצב שאופציית מלחמה  תשחרר קיטור לשני הצדדים וכולנו נתאחד, מה שבטוח  ההפגנות יעלמו  מהר כי הרוב יגויס למילואים (שמאלנים  קקות) חבל שאת המחיר הזה  חלילה נשלם בארונות של  ילדים שלנו , מקווה שמישהו שם למעלה לא מעלה בדעתו שהמטרה מקדשת את האמצעים .

חוץ מזה אוהבת אותך ואפילו שמתי לך לייק להבדיל  ממכם !  נשיקות יפתי
על פוסט זה מודים לך: שיראל, lilo, נ י ק ל ס, ניסימיקו

נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות

עוד..
לפני 4 שנים 8 חודשים #1573 על ידיי יניב
גם תרנגול עיוור מוצא גרגר פעם ב...   אני יכול להזדהות עם רוב מה שכתבת. ועדיין אני מאמין שלביבי יש את הכישורים להוציא אותנו מהמשבר         
על פוסט זה מודים לך: שיראל, ביטר

עוד..
לפני 4 שנים 8 חודשים #1574 על ידיי ביטר
יניבי  ריגשת!! .  לקבל ממך מחמאה גם שהיא מעוותת  היא עדיין מרגשת באותה מידה.
נשיקות 
על פוסט זה מודים לך: יניב

עוד..
לפני 4 שנים 8 חודשים #1575 על ידיי lilo
את כותבת מאד מתון  יחסית לשמאלנית<3

*זורמת עם הוייב של יניב.
על פוסט זה מודים לך: יניב, שיראל

עוד..
לפני 4 שנים 8 חודשים #1576 על ידיי eran245
אני אהיה הקול השפוי פה......לא אכתוב שאני בעד מלחמת אזרחים לא אכתוב שאני בעד להפיל את המאפיה של ביבי בכוח.
אני רק אומר דבר אחד התקשורת לקחה את הצד של ביבי במודע או לא במודע בנוגע להפגנות עתם זה שהתקשורת כל הזמן מחפשת לראיין "שמאלנים" בשביל להגיד "הנה מצאנו מחאה פוליטית" זה הביזיון התקשרתי הגדול ולכן הם לוקחים את הצד של הליכוד אז תפסיקו להתבכיין שהתקשורת שמאלנית.

יניב,שיראל,לילו,מכניס,קוקאי5, אתם צבועים מבחינתכם אין אף מחאה לגיטימית חוץ ממחאה אחת שהייתה של הפנתרים השחורים זו המחאה היחידה שהצד שלכם מקבל,וכידוע זו הייתה מחאה אלימה אחושרמוטה גם אז יניב טעןם שזו מחאה של אנרכיסטים?
אפילו את הנכים השפלתם וטענתם שהם שמאלנים ובלה בלה בלה,קיצר תתעוררו .

עוד..
לפני 4 שנים 8 חודשים #1577 על ידיי ניסימיקו
בנתיים אני רק רואה תהום, מה עשה ביבי עד כה פיזר כספים על מנת שהכסא שלו ישאר מובטח, אני לא רואה ראש ממשלה שיכול להוציא אותנו מהמשבר הזה אני רואה ראש ממשלה שעינייו מכוסות והוא לוקח אותנו אל התהום לאט לאט!!!
על פוסט זה מודים לך: ביטר

עורכים ראשיים: קוקאי5