- הודעות 119
- תודות התקבלו: 117
ברוכים הבאים לפורום בענייני הצאט
פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו
פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו
הייתי במחאה מחוץ לבית נתניהו בקיסריה, אבל אל תאמינו לאף מילה שתקראו כאן,
לפני 4 שנים 8 חודשים #1566
על ידיי ביטר
תשובה של: ביטר בנושא: לא הולך להפגנות יותר
קוק, אתה לעומת חבריך נתת טיעון הגיוני , אכן אתה צודק באמת זה לא בסדר על אי עמידה בהבטחות , אבל הרשה לי להוסיף שגם בפן הגברי לא חסר, הבטחתם גברים מסוקסים , ומה קיבלנו ? קיבלנו את חברי לה פמיליה השעירים להחריד.
אז כל אחד עם הטראומה שלו , ודי בכך .
אז כל אחד עם הטראומה שלו , ודי בכך .
נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות
לפני 4 שנים 8 חודשים #1567
על ידיי יניב
אזכיר לך שהיו הפגנות יותר גדולות... 2011, שנת המחאה: מהקוטג' ל"הפגנת המיליון"זה התחיל מחרם צרכנים קטן, שצמח לתנועה חברתית סוחפת. כמה אוהלים בשדרה הוציאו מאות אלפים לרחובות,לא זוכר מי נבחר שוב אחרי מחאת הקוטג'
))

לפני 4 שנים 8 חודשים #1569
על ידיי ביטר
יניבי , לא הבנתי איזה מסר רצית להעביר פה ...
אבל 2011 אכן הייתה השנה של מחאת הקוטג''' שהמשיכה כמה חודשים ואכן הוציאה אלפים לרחובות , המחאה הייתה ב- 2011 הבחירות לאחר מכן היו ב-2013. שנתיים זה הרבה זמן לשכוח , דבר שאנו מתמחים בו.
אני לא חושבת שיש מקום להשוות בין מחיר מוצרי חלב למה שקורה עכשיו, אלו 2 סאגות שונות, המחאה הפעם חוצה מגזרים. וכן יש הסתברות טובה שביבי שוב יבחר זה עדיין לא סותר.
לבינתיים אתה לא יכול להכחיש שכל המחאות האלה כן עושות משהו , וזה כל מטרתן ! לדעתי עצם העובדה שהשטח מבעבע לכדי רמת רתיחה, גורם לממשלה לכלכל את מעשיה יותר בזהירות ולא לשלוף את נשק יום הדין "סגר" כמו שהיה בגל הראשון .
מקווה שעל זה לפחות תסכים איתי.
עד כאן שידורנו עד הפעם הבאה.
אבל 2011 אכן הייתה השנה של מחאת הקוטג''' שהמשיכה כמה חודשים ואכן הוציאה אלפים לרחובות , המחאה הייתה ב- 2011 הבחירות לאחר מכן היו ב-2013. שנתיים זה הרבה זמן לשכוח , דבר שאנו מתמחים בו.
אני לא חושבת שיש מקום להשוות בין מחיר מוצרי חלב למה שקורה עכשיו, אלו 2 סאגות שונות, המחאה הפעם חוצה מגזרים. וכן יש הסתברות טובה שביבי שוב יבחר זה עדיין לא סותר.
לבינתיים אתה לא יכול להכחיש שכל המחאות האלה כן עושות משהו , וזה כל מטרתן ! לדעתי עצם העובדה שהשטח מבעבע לכדי רמת רתיחה, גורם לממשלה לכלכל את מעשיה יותר בזהירות ולא לשלוף את נשק יום הדין "סגר" כמו שהיה בגל הראשון .
מקווה שעל זה לפחות תסכים איתי.
עד כאן שידורנו עד הפעם הבאה.
לפני 4 שנים 8 חודשים #1570
על ידיי שיראל
לצערי הרב, הקורונה והבעייה הכלכלית, מסוכנות הרבה פחות מההסתה והשנאה כלפי ראש הממשלה ומשפחתו.
מה קרה לדמוקרטיה? מה קרה לכולנו? שלטים המרשיעים ללא משפט? אמנים המסיתים לרצח או להכפשות רדודות?
חזה חשוף על סמלי מדינה? (קוקאי תגיד תודה שלא נתקלת בהן)
לא זכורה לי הסתה כל כך פרועה ומסוכנת מאז רצח רבין זכרונו לברכה.
הרי אם ביבי שלנו ייכנע ויפרוש.. הקורונה לא תפרוש איתו.
הכלכלה לא תתאושש ובטח ובטח לא יחלקו כסף להמונים.
אנחנו פשוט עלולים למצוא את עצמנו עם מנהיג טירון, חסר ניסיון שיוביל את המדינה כולה לאבדון.
עצובבבב מאודדדד לראות את הקרע בעם ואת חציית גבולות הטעם הטוב במחאה (איכס בית שחי לא מגולח חחחח)
מתמונות שהתפרסמו ברשתות היה קשה לי להבחין אם זו הפגנת להט"ב, הפגנת חשפניות, הפגנת זרע חוטאי מעשה העגל.. מפסידי בחירות, הפגנות שמאל נגד הכיבוש, הפגנת אמנים המבקשים תשומת לב.. או הפגנת אזרחים הגונים אשר נמצאים במצוקה!
חבל חבללללל שהעם הזה יודע להתאחד ונזכר בערבות ההדדית רק כשהטילים נוחתים עלינו.
אז יאללה נסראללה תעשה שלום בינינו.
מה קרה לדמוקרטיה? מה קרה לכולנו? שלטים המרשיעים ללא משפט? אמנים המסיתים לרצח או להכפשות רדודות?
חזה חשוף על סמלי מדינה? (קוקאי תגיד תודה שלא נתקלת בהן)
לא זכורה לי הסתה כל כך פרועה ומסוכנת מאז רצח רבין זכרונו לברכה.
הרי אם ביבי שלנו ייכנע ויפרוש.. הקורונה לא תפרוש איתו.
הכלכלה לא תתאושש ובטח ובטח לא יחלקו כסף להמונים.
אנחנו פשוט עלולים למצוא את עצמנו עם מנהיג טירון, חסר ניסיון שיוביל את המדינה כולה לאבדון.
עצובבבב מאודדדד לראות את הקרע בעם ואת חציית גבולות הטעם הטוב במחאה (איכס בית שחי לא מגולח חחחח)
מתמונות שהתפרסמו ברשתות היה קשה לי להבחין אם זו הפגנת להט"ב, הפגנת חשפניות, הפגנת זרע חוטאי מעשה העגל.. מפסידי בחירות, הפגנות שמאל נגד הכיבוש, הפגנת אמנים המבקשים תשומת לב.. או הפגנת אזרחים הגונים אשר נמצאים במצוקה!
חבל חבללללל שהעם הזה יודע להתאחד ונזכר בערבות ההדדית רק כשהטילים נוחתים עלינו.
אז יאללה נסראללה תעשה שלום בינינו.
עורכים ראשיים: קוקאי5