ברוכים הבאים לפורום בענייני הצאט

פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו

הייתי במחאה מחוץ לבית נתניהו בקיסריה, אבל אל תאמינו לאף מילה שתקראו כאן,

עוד..
לפני 4 שנים 8 חודשים #1578 על ידיי נ י ק ל ס
ניסיתי באמת שניסיתי  לא  להגיב  ולא להכנס  לזה ולא להביע דעה  ( למרות  שיש לי אחת )  
ואז .....   קראתי את הכתבה  הבאה  
www.mako.co.il/nexter-news/Article-ee22d...3b8310&pId=532178502

ואני  רוצה לשאול  עד מתי ?  עד מתי  ימשיכו  עם הפייק ניוז  ?  עד מתי  ימשיכו ללכלך  להשמיץ   לחפש  שמאלני בקהל  בשביל לצעוק  " זו הפגנה של שמאלנים "    
והכי חשוב  , עד מתי תמשיכו עם ה דה לגיטימציה זה המפגינים  ? והכל בשם מה ?  בשם מי  ? האם יש  שם שמאלנים  ?כנראה שכן    האם יש שם  אנרכיסטים ? כנראה שכן  
האם זה כולם  ?  כנראה שלא  
אז דייי  עם זה  באמת דיי    , מותר  להגיד   שביבי טועה    מותר להגיד   שהוא נכשל  כישלון   חרוץ בטיפול  בממשבר    מותר לצעוק  "  תביאו  לי את הכסף  שאתם חייבים לי יא בני זונות  "  וזה לא  יוריד  מהערך שלכם  , זה לא יהפוך  אתכם לפחות   ימנים  או חס וחלילה שמאלנים  להודות  שהממשלה הזו  היא ממשלת  שיקוץ ותועבה  וככל שתסיים את חייה מוקדם  יותר  ככה  יהיה טוב יותר לכולנו  
ואני  אחסוך  לכם  תגובות  ( למקרה שאתם  תרצו להגיב  )  
לא ערן   זה מיותר   טיפשי   ומסית את  הדיון   מהמטרה האמיתית  (  שזה המשבר  הכלכלי )  לעמוד  ולצעוק "ביבי מושחת  "   זה לא  המקום ולא הזמן   לזה 
 לא יניב  זה לא תירוץ   להגיד"  אבל זה הפקידים זה היועץ המשפטי    זה   בגץ   זה שאשא  ביטון    זה העננים  של הסתדרו בשמיים באותו  יום   "  האחריות  היא על המנהיג  היא תמיד על המנהיג  
 ולא אני לא חושב שגנץ היה עושה עבודה טובה יותר  

אבל ראבק  תפסיקו   לראות   דברים דרך האינטרס האישי   שלכם  ( השמאל  שמנצל את ההפגנות  להפיל  ראש ממשלה  בדרכים  לא דמוקרטיות   )  והימין   שבשם  הגנה על המנהיג  יעשה הכל   אבל הכל  כולל עיוות  המציאות   והעובדות  
בסוף  יש פה אנשים  והם רעבים  והם  כואבים  והם זועמים  אז אולי  רק אולי  תתרכזו  בהם ובלטפל בהם   ולדאוג   להם   ולא  לאג'נדות  הפוליטיות   שלכם  
על פוסט זה מודים לך: ביטר, חצרוני 7

נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות

עוד..
לפני 4 שנים 8 חודשים #1579 על ידיי ביטר
על פוסט זה מודים לך: נ י ק ל ס

עוד..
לפני 4 שנים 8 חודשים #1580 על ידיי חצרוני 7
פיס אנד לאב אחותי האנרכיסטית לעכירה (L)

עורכים ראשיים: קוקאי5